Dagens planer 11/1-11. (Update)


Hahaha, 11/1-11, Nice ;-)... Fullt ös medvetslös hela dagen. För att jag ska få lite sruktur själv är det såklart listor som skrivs med allt som ska hinnas med, men jag måste säga - det ser bra ut! *proud*. Vad ska ni göra idag?

Dagens ToDo.

Tenaplugga del 1.
Tentaplugga del 2.
Tentaplugga del 3.
Rysta sängkläder
Dammsuga
Torka golv.
Städa badrum.
Diska.
Städa kök.
Rysta sängkläder + bädda.
Ta ut soporna.
update
Handla mat. update
Gymma.
update.
Biggest Loser & Losing it whit Jillian 19.00-21.00

Ser ganska bra ut på listan måste jag säga. Vilket flyt.. Fick dock en smärre chock när jag märkte att klockan var halv ett, fast iofs sov jag alldeles för länge (halv 10) så det är väl inte så konsigt egentligen att klockan är mycket. Nu ska jag alldeles strax ta lite och äta och sedan sticka till gymmet... Busy, busy, busy - men att få trötta ut sig en kort stund (ja föt några långa pass hinner man då inte), tänka på annat och skaffa sig lite endorfinkickar är ett måste när man sitter instängd i Lägenheten under så många timmar/dagar för att tentaplugga. Att röra lite på sig är också perfekt för att skaffa sig extra energi inför fortsatt plugg och för att orka med att fokusera. Med andra ord, även om det känns svårt och jobbigt - så är det bästa man kan göra att försöka få in ett par pass under veckan trots att man har en massa på schemat, för då arbetar man så mycket bättre sen. Känner man dock att man absolut inte pallar pallra sig iväg till gymmet i stresstider → ta en promenad, andas in frisk luft och kom ut lite.
Jag lovar, du får INTE mer gjort av att gräva in sig/stänga in dig och vara fast i hemmet under hela tenta-tiden.Update: 16.40: Looking good.
Maten är i ugnen, gymmet är klart, mathandlingen är gjord och soporna är kastade!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ingen dålig dag! Hoppas tentaplugget går bra, vad pluggar du?

2011-01-11 @ 14:59:19
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Regina

Jag tror också att det är viktigt att komma ut och röra sig, även om man är stressad och har mycket att göra. Eller kanske framförallt när man är det, för det är då man verkligen behöver ny energi!

Hoppas att tentapluggandet går bra =)

2011-01-11 @ 15:27:22
URL: http://reggs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Låter som du håller igång bra idag! jag har fixat och donat med massa viktigheter och varit en sväng på rean.

2011-01-11 @ 16:42:32
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Felicia

Himla bra tips! Streckpluggning brukar sluta med att jag blir superless och hamnar på bloglovin istället. Kanske inte så effektivt ;]Sv; Gaaaaalet härligt är det! Tack :]2011-01-12 @ 15:04:50
URL: http://frenchtoast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0