6. Mål med träningen


Oj, nu glömde jag ju dag sex också... den kommer här då:
Mitt Mål med träningen

Mitt största mål, förutom att få röra på mig, få bort springet ur benen, ha kul, njuta, svettas osv. [med andra ord allt som igång i träning i det första skedet] så är mitt mål att "kunna såringa" en halvmara innan 2011. Det är mitt främsta mål just nu. Jag vill så gärna, så gärna, så gärna och jag SKA klara det. Ni som har följt min blogg länge vet att jag alltid har haft svårt för att springa [förmodligen mycket mentalt] men jag har gett mig fan på att det ska gå och hela sommaren gick det jättebra och jag klarade springa längre och länge. Sedan blev det ju en break när jag flyttade till Göteborg och sedan blev det minusgrader vilket gör att jag inte skulle få för mig att ge mig ut. MEN jag började springa på löpband och jag kämpar med det var & varannat pass på gymmet. 2011 SKA jag kunna springa en halvmara. DRÖMMEN rent generellt skulle såklart vara att fixa ett marathon en dag♥ Men MÅL ETT ÄR ETT HALVMARA INNAN 2011♥ I gymmet är väl målet att få mer muskler [mer tydliga muskler], även om min kärlek för gymmandet [aka. lyfta vikter] går i perioder! haha... Men skamden som ger sig, en dag så...

Vad är erat mål med träningen?

Kommentarer
Postat av: Regina

Vad roligt att du har det som mål!

Jag har anmält mig till stockholm halvmarathon nu i höst, så jag har det som mål. Hittills är mitt rekord en mil, så det blir en rolig utmaning att träna inför det =)

2011-01-22 @ 15:50:50
URL: http://reggs.blogg.se/
Postat av: Billy

Hur lång är en halvmara? Mitt mål med träningen är nog att bli starkare och lägga till fler kilometrar till min löprunda.

2011-01-22 @ 19:14:17
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Anette

Det låter som ett bra mål. Mål ska vara tydliga o lätta att mäta så halvmaran låter ju perfekt o du kommer helt klart att klara de! :)

Jag har ännu inte satt mina mål för 2011 men är verkligen dags att göra de :)

2011-01-22 @ 21:42:59
URL: http://tomorrowswishes.blogspot.com/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

inspirerande!

2011-01-23 @ 11:17:05
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0