U.S in my mind.


God förmiddag!
Måndag igen, inte många dagar kvar på denna semestern nu. På fredag börjar jobbet igen nämligen, lite vemodigt, men ändå kul! Trots allt är det ju "bara" 4 dagar. vaknade upp till ett sju"helvetes" regn idag, men efter en stund slutade det och jag kunde möta upp Lotta en tur för att gå och köpa bullar. Så skönt att träffa lite vänner som man inte sett på 100 år och det märktes att jag varit hemma och degat i många dagar för min mun gick konstant. Jag var inte tyst en sekund! haha.. sådan är jag helt enkelt.

Innan jag mötte upp Lotta så han jag avbeta mailen och jag tänkte innom kort försöka ta mig ner till centrum för att betala lite avgifter inför USA. MyGood vad mycket det är som ska fixas! Jag ska försöka få endel avbetat idag iallafall. Administartionsavgift till ambasaden ska betalas och ansökan om diverse kort ska göras - eventuellt så hinner jag även ner och ta ett foto till visumet och betala visumansöksavgiften, skicka in antagningsbesked till CSN och maila in Immunizationsform till skolan, kontakta blueberry för frågor och säga upp min telefon (← hoppas hoppas jag kan göra detta per telefon eller mail!) och sedan lämna tillbaka ett par filmer!

Fullt ös idag med andra ord. vill hinna träffa Emma med ju! Iallafall är det bättre på sjukdomsfronten idag. Rösten är fortfarande lite hes och jag är lite "hostig" men det är en miljon gånger bättre! SKÖNT!

Vad ska ni hitta på idag? Är ni tillbaka på jobb eller har ni fortfarande semester?

One month amd one day.
I can't waitKommentarer
Postat av: sanna

Jag har jobbat som en tok idag! Nyss vart o klippt mig :-)

2011-08-15 @ 18:17:44
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se
Postat av: Emma - mitt fatass

sv: Jag tränar på medley =) Min favvosmak på celsius är nog vilda bär lr apelsin =)

2011-08-15 @ 20:05:50
URL: http://mittfatass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0