Sunday.

Idag har jag inga planer alls direkt och det rastlösa, överenergiska och energirika barn innom mig har redan fått fnatt. Jag fått spel eller vad man ska säga... Must do somthing. Alla (i stort sätt) mina vänner har flyttat under veckan = booooring. Därför ska jag försöka tvinga med mamma ut på en power walk innan regnet kommer. Annars kommer dagen förmodligen bara bestå av slappande (boooring). Överkonsumtion av cola (baaaad). Mathandling (kuuuuul när man inte själv betalar). Dusch (skööönt!). Bus med bäbis (irriterad bäbis = kul!). Surdebsbaguettbak (kul om det blir bra. Tråkigt om det blir dåligt). kaffedrickande (Gooott!) Och ev. kan jag lura ut Marcus på en kooorrt promenad (Bra!) eller en tur till Entré (håll i pengarna Rebecca!). Ska ni hitta på något kul?

Kommentarer
Postat av: Åsa

TAck för din kommentar inne hos mig! Ja, det är verkligen helt sjukt allting, tyvärr är det så sveriges lagar fungerar....

Hoppas du får en fin dag :)

2011-08-28 @ 11:14:23
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Eller så kan du skriva ett inlägg om dina kaffedrinkar! Viken sort som är din favvo på expresso house o hur du gör dina drinkar hemma. Har väntat på det utlovade inlägget ganska länge....ingen press.

Är man beroende av att röra på sig (träningsberoende?)så kanske det inte är så bra att dricka både cola o kaffe eftersom det är upppiggande...bara en tanke.

2011-08-28 @ 11:15:30
Postat av: Hans

Söndagar är till för att fördrivas på lugnt och fint sätt! Eller hur är det så?SV: Precis... i vissa fall, andra saker kan lika gärna vara "hellre aldrig än sent" ;)

2011-08-28 @ 11:20:50
URL: http://hans.shapemeup.se
Postat av: Rebecca

Anonym: Hehe, I know.. jag suger, men jag har så lite tid till datorn nu. Sorry!

Haha, nä att dricka både kaffe och cola när det bor ett överaktivt barn inom en är kanske inte det bästa - men men, ibland gör man inte det smartaste! haha..

2011-08-28 @ 11:21:28
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0