Styrketräning.

Jag vaknade upp 7.00 imorse av ett gigantiskt åskregn. Regndropparna måste ha varit i storlek med tennisbollar. Helt sjuk. Låt iallafall kvar och drog mig ett tag innan jag såg solens strålar visa sig genom rullgardinen. Sedan blev det kaffe och morgonsnack med mamma och pappa i ett mycket varmt uterum innan jag satte mig i bilen och åkte iväg för att köpa nybakade bullar till frukost. Känns som en helt okej start på söndagsmorgonen kan jag erkänna. Nybakade bullar, massa pålägg, kaffe, solsken - vad kan man mer begära. Efter frukosten tog vi tag i diverse nödvändiga pappersarbeten inför uthyrningen av lägenheten.

Kring halv 12 sprätte det dock i kroppen och jag begav mig till gymmet. Usch vad jag hatar köra bil i centrala Malmö.
Definitivt på top 10 diss-like-listan. Värmde upp med 5,5 km lätt löpning innan jag körde ett redigt överkroppspass. Jag har varit så otroligt dålig på styrketräning under sommaren. Först hade jag ingen motivation och sedan ingen tid. Så jag passade på att köra över hela överkroppen idag. Jag hoppas på träningsvärk imorgon! Det var iallafall så skönt. Jag har insett hur mycket jag har saknat själva styrketräningen. Det är ju riktigt roligt. Riktigt riktigt roligt. Och underbart att uppvärmningsjoggen gick så bra också, hade hur mycket energi som helst vilket jag verkligen inte förväntade mig. Men peppar peppar.. den fanns där och det var verkligen njutning. Jag hoppas jag kan få in struktur på styrekträningen igen och bygga upp lite muskler som nu har försvunnit totalt. Men det ger ju en möjlighet att sträva efter något och att ha ett mål brukar ju underlätta sägs det. Hehe... iallafall blev det en härlig blandning bland fria vikter och cabel-maskinen. 4 set på varje och variation på repetionerna efter ork/vikt. Kändes såå härligt. Dessutom var jag typ ensam i gymmet (ja ett tag var jag helt ensam - sedan ensam i styrke/gym-delen), riktigt skönt för då kan man verkligen köra sitt race.

Nu har jag tagit mig en dusch här hemma, ätit varma mackor som jag suktat efter i 100 år och känner mig så grymt nöjd. Härlig härlig känsla! Har ni tränat idag? Ska ni? Vad blir/blev det isåfall?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0