Styrketräning.

Bilden är iofs från ett BodyPump-pass i vintras, men vad gör det.


Kom hem från gymmet för typ en timme sedan... Skitbra pass - precis som de senaste. Hade det inte varit för att parkeringstiden ännu en gång gått ut, så hade jag kunnat stanna ett bra tag till. Det är så skönt nu nä man vet att fokuset är på styrketräningen. Jag får en sådan energi!

Värmde iallafall upp med 32 minuters PW, jogg och löpning (en break dock då jag fick sjukt håll?!) á nästan 5,5 km. Sedan blev det överkropps-pass även idag → love it. Några övningar byttes ut från tidigare för variation och en liten stund kände jag mig mest förvirrad bland alla maskiner, men sedan återhämtade jag mig (jag tror tankarna sprang iväg där ett tag) och fokusen kom tillbaka. SKITBRA PASS. NÖJD. GLAD. FULL AV ENERGI!

Nu har jag tagit mig en varm dusch, lagat lunch, slängt in en tvätt och ska titta på Gordon Ramsy och bara ta det lugnt. Jag var SJUKT effektiv i förmiddags och avverkade en massa viktiga saker. Feels good. Jag skulle ju hem idag - men nu blir det imorgon istället. Lika bra det! haha...

❤ HAR NI TRÄNAT IDAG?
VAD isåfall?
Hur gick det?

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad bra att du hittade glöden igen! :)

Jag sprang på förmiddagen :)

2011-08-31 @ 18:01:34
URL: http://www.sagojul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0