Fredag.

Jobb gick fiiint idag.
Nice. Lite tråkigheter som dykt upp dock. Men själva jobbet gick fint. Jag blev klar i tid. Inser ni hur grymt det är. Förmodligen inte. Men så är det iallafall. Jag var grym idag - virrig och lite rostig som dom sa, men grym! Haha... Bara för att jag är så positiv och glad över denna dagen så kommer morgondagen gå skit. Hade tänkt gå på Kettlebells idag. Men så blev det inte, blev dock ett annat skönt pass på gymmet. Inte så mycket styrka som jag önskat - men när man kommer lite över fem kan man inte förvänta sig att få plats på gymmet om man inte vill slå sig fram bland alla muskelknuttar - och det vill inte jag. Mot slutet började det dock tunnas ut bland styrketräningsutrustningen, men då kände jag att det var dags att runda av passet. En varm dusch och sedan hem. Skönt avslut på en bra dag. Dock märks det att hösten närmar sig, my goood! det börjar bli kallt och det känns inte helt kul. Det blir en lugn kväll eftersom jag ska vara på jobb 8.00 imorgon med. Men det märks tydligt att högsäsongen är över. Ganska skönt, om jag får säga det själv. Dag ETT av FYRA är avklarade. Ching på den!

Har ni haft en bra fredag?
Händer något kul ikväll?

Kommentarer
Postat av: Emma

pannkakorna med smör ost och skinka den var ny för mig rebecca;) men låter ju faktiskt rätt spännande faktiskt.. min mosters man har pannkakor på grovbrödsmacka och smör;) rätt skumt det med;)

2011-08-19 @ 20:33:11
URL: http://ammina.blogg.se/
Postat av: Emma

blir ju lite som en wraps faktiskt:9 ska testa jag lovar sedan rapporterar jag;)

ja det där med bröd och pannkaka kan jag inte riktigt föreställa mig att det är gott, men sdmaken är ju olika som tur är;)

2011-08-19 @ 21:36:40
URL: http://ammina.blogg.se/
Postat av: Emma

ja jag ser det framför mig;) lovar det kommer en rapport;)

2011-08-19 @ 21:51:09
URL: http://ammina.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej fina! Mötet gick väl bra. Men sånt är aldrig kul kan jag lova. De tycker en sak, och jag en annan. Men de har alltid rätt, enligt dem. :/

Usch, nu är det bara en dryg vecka tills jag åker. Vill inte! :(

Mår du bra? Puss

2011-08-19 @ 21:59:27
URL: http://ladysara.blogg.se/
Postat av: Sara

Förstår det. Men tänk såhär; det är bara några dagar kvar att jobba, sen flyttar du till USA och kommer ha "the time of your life". Så ett par dagar på jobbet är ju ingenting.

Ja samma datum gäller fortfarande. Så om drygt en vecka tar mitt liv slut, som det känns i alla fall.

2011-08-19 @ 22:20:25
URL: http://ladysara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0