Dåligt Sportlife och bra SATS.

Jobb gick fiiint idag. Skööönt! Hade dock massa dötid - men med bästa kollegorna lyckas man sysselsätta sig fint ändå! Efter jobb hade jag tänkt sticka till gymmet och riva av ett grymt överkroppspass på gymmet - men då det tydligen stängde 14.00 på lördagar, så gick jag och Malin till Slottsskogen istället och hängde i solen. Tittade på sälarna, älgarna och alla andra djur och bara hade det bra. Tur att det blev ett bra avslut på en bra dag trots allt

Men jag måste säga (ja jag kanske låter bitter nu, men helt ärligt....) jag tycker det är fruktansvärt dåligt, att träningskedjan som säger att dom är väst-regionens största gymkedja stänger sedan 14.00 på lördagar. Det är inte okej. Inte alls om jag ska vara ärlig. Jag älskar det faktum att man kan träna från tidig morgon på Sportlife, då det är obemannat. Det är jättebra och jag önskar att fler kedjor kunde ta efter det då det är en otrolig frihet, men om man nu ska vara den ledande/största kedjan i Göteborg, så tycker jag inte det är okej att man stänger 14.00. Inte alls. Nä, sportlife tappade faktiskt lite av min respekt där. Visst, det är "sommarschemat" men jag tycker det är fruktansvärt dåligt att ha det så även under sommaren.
Tummen ner ... Stort.
Sen en sak till när jag ändå ska klaga. Eller ja, klaga, säga min åsikt.
Är det så svårt att säga hej? Ja tydligen tycker många av receptionisterna att det är det (inte alla, det finns ett par riktigt energi-tjejer där och all respekt till dom! Även om dessa väldigt sällan är där jag är nuförtiden. Syyynd!). Här måste jag säga att SATS däremot är riktigt duktiga, ja iallafall mina SATS. För ja, jag kallar fortfarande Entré och Västra Hamnen för "mina SATS" för de är helt klart bäst. De är hjälpsamma, glada, säger alltid Hej och Hej då, peppar en inför passet, frågar hur det gick, småpratar och bara är allmänt glada och pigga. Det märks att dessa gillar sitt jobb. De ler när de går förbi, de kan peppa på en när dom ser en i gymmet. Ja det är riktiga energi-människor. När man är klar med träningen på "mina SATS" är man alltid energifylld och lycklig, även om passet gick skit - bara för att man ändå bli peppad och sporrad av personalen. Så ska det vara. Då har man lyckats, både med att inspirera sin personal och få personalen till att inspirera medlemmarna. Ja, SATS i VÄSTRA HAMNEN och på ENTRÉ är förmodligen de bästa gymmen jag någonsin kommer att sätta min fot på. Fler anläggningar borde ta efter deras arbetsglädje!

Ni vet att jag säger vad jag tycker. Att försköna sanningen är ingen vits i detta läge. Jag vill att ni ska veta hur det är. Så är de bara.
Jag har hyllat Sportlife förut och jag har sågat SATS (i Göteborg tex. då jag var mycket besviken på deras anläggningar här). Men jag måste faktiskt erkänna - att INGEN träningsanläggning kommer slå Entré och Västra Hamnen Aldrig. Det är kärlek till träningen där. ALL CRED TILL PERSONALEN PÅ DESSA STÄLLEN! Både de som man träffar som medlem och "hjärnorna" bakom som gör arbetet med att inspirera sin personal!

Var tränar ni?
Är ni nöjda med ert gym?

Kommentarer
Postat av: sanna

Jag har sagt det flera ggr hur jag ogillar sportlife, däremot har jag gymmat på de flesta gymkedjor och jag älskar actic vilket även är där jag är idag.

2011-08-21 @ 09:17:05
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se
Postat av: Malin

Yey vad glad jag blir av att höra detta! :)

2011-08-21 @ 09:39:24
URL: http://www.malins.org
Postat av: Malin

Lilla Capri i Stockholm, på Söder :)

2011-08-21 @ 13:50:04
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: amanda

2011-08-21 @ 19:37:50
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: amanda

usch vad tråkigt att det överhuvudtaget finns folk som jobbar på gym och inte ens trivs! det tycker jag märks när det går ut över motionärerna. precis som du säger ska de hejja och peppa. annars känner man sig nästan lite ovälkommen? ja du, kaffet är en stor sorg för mig. min enda drog och last i dagens samhälle. svårt att klara sig utan. hoppas du får en fin kväll, kramar!!

2011-08-21 @ 19:39:17
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Anonym

Hej! Jag är också medlem på Sportlife, och jag fattar inte vad du menar? Det finns ju flera ställen och det är ju oftast öppet från kl 5 på morgonen, och på flera ända till kl 23. Det finns ju som sagt flera, så kolla nästa gång så kanske vi syns bland hantlarna lite sent bland träningen!:-)Hälsningar Anna Olsson

2011-09-27 @ 13:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0