Biceps.Triceps.Rygg.Mage.Axlar.

Yeeeh!
Precis avverkat ett grymt pass på gymmet. Men först måste jag bara säga, usch och fy vad jag HATAR att köra bil i Malmö. My goood. Tydligen är det helt ok att parkera på en smal väg och sedan utan att blinka eller något bara köra rakt ut i vägen när det kommer bilar i full fart. Dessutom är det tydligen okej att köra mot rött ljus i en gigantisk korsning där dte kommer bilar från tjugo olika håll och det är okej att stanna på en 90 väg och släppa av passagerare och sedan köra rakt ut i vägen igen utan att blinka eller något. Dessutom är det tydligen okej för bussar att köra zick-zack mellan vägbanorna utan att blinka. Men det är bra att veta. Detta är malmö - här gör folk som dom själv vill. Oh yes, jag gillar INTE att köra bil i Malmö om man säger så!
Anyway... Gymmet gick fint. Jag tror jag har hittat en bra balans. Under sommaren har jag haft dåligt med tid och lite motivation vilket resulterar i att styrketräningen uteblivit i stort sätt helt. När jag väl har gjort den har det varit efter ett cardio-pass eller när jag var trött och stressad vilket såklart inte ger något bra resultat. Men på gymmet här finns inga kul cardio-maskiner, eller ja, jag och crosstrainern kommer inte överrens och inte jag och cyklarna heller. Då är det bara löpbandet kvar typ. Istället får styrketräningen all fokus. Hur underbart är inte det. Det är en sådan glädja. Lyckan kring styrketräningen har kommit tillbaka. Dessutom har jag släppt prestationskraven. Vill jag bara värma upp 5 minuter och sedan köra styrka så gör jag det. jag har alltid haft höga kvar på mig själv, men jag har verkligen tagit ett stort steg där och bättrat på mig - minskat kraven och börjat lyssna på mig själv! Denna kombinationen har gjort att jag fått tillbaka kärleken för styrketräningen vilket är precis det jag behöver. För jag behöver bygga upp musklerna. Dessutom vet jag att min rygg mår så mycket bättre av att tränas - ett så enkelt sätt att undvika ryggont och annat skit. En annan anledning tror jag är att det är väldigt lite folk på gymmet här vilket gör att man kan ta tid på sig och använda de fria vikterna utan att behöva slåss med andra eller ha folk som glor (kanske de inte gör - men det känns så!) Dessutom tror jag att det faktum att jag inte är stressad konstant och har en miljon saker att göra kan spela en stor roll i kombination med att jag har massa energi och mår så jävla bra!

Jag körde iallafall uppvärmning på löpbandet. PW, jogg, löpning och spurt (även här vågar jag satsa på ett helt annat sätt. Förut har jag kännt mig kass om jag fick gå - nu tillåter jag mig att sakta ner farten och gå om jag vill det och detta gör dessutom att jag vågar öka hastigheten → vilket ju är en grund för att man ska fortsätta utvecklas). Sedan körde jag en härlig blandning av triceps, biceps, axlar, rygg och mage. Överkroppen helt enkelt → benen har jag aldrigt direkt lagt fokus på, just av anledningen att de tränas ju vid löpningen osv. Jag är full av energi. Jag är full av lycka. jag är glad, pepp och sååå nöjd. Hade kunnat fortsätta hur länge som helst men jag hade inte lagt på så mycket parkeringspengar till bilen just för att jag inte viste hur det kändes när jag var där! Men jag är nöjd!

Har ni tränat idag?
Ska ni träna?
vad isåfall?

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vännen, vi borde träna tillsammans hos mig en dag :) Litet är det allt, men lite roligare att kombinera cardio/styrka när man kan prata sig igenom det :) Ses ikväll!

2011-08-29 @ 16:03:51
Postat av: Rebecca

Det tycker jag låter toppen vännen :) Ses snart!

2011-08-29 @ 16:19:16
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0