"Idag är första dagen på resten av ditt liv"


Detaljer förgyller omgivningen och denna underbara tavla fick jag när mamma & mormor var på besök. Såå fin, tack [♥] Sanningens ord också.

Nu är matdagbok&aktivitetsregistreringsrapporten i stort sätt klar och jag dricker saft och tittar på "Världens strängaste föräldrar". Snart blir det plugg inför morgondagens seminarium, jag ska ge mig ann MAGNESIUM. Hope you having a great day to.

BTW: Ni är lite kassa på att kommentera,
har ni önskemål på något som ni vill att jag
ska skriva om? Hojta bara till då [♥]

Kommentarer
Postat av: ellen

tack:)vilken fin tavla och bra budskap!hoppas att pluggandet går bra. min motivation och koncentration för plugg är just nu lika med noll men blir lätt så när jag egentligen inte vill plugga den kurs jag läser nu.ha en mysig kväll och en fortsatt bra vecka!

2011-04-12 @ 17:58:04
URL: http://ettlivifrihet.blogspot.com
Postat av: Linda

Kan du inte skriva lite om vad du kom fram till i rapportena. Hur ska du förändra dig för att få i dig tillräckligt mer energi. Du tränar ju väldigt mkt, räcker ditt intag etc....

2011-04-13 @ 08:19:34
Postat av: Ullis

Jag läser varje dag men jag är nog lite kass på att kommentera, skall bli bättre. LÖVAR! ;DTycker du skriver en bra blandning om allt så jag önskar varken bortplock eller tillägg så att säga, haha. Keep app the good work bara ;)

2011-04-13 @ 10:30:52
URL: http://foxxy.blogg.se/
Postat av: sandra

snygg header :D

2011-04-13 @ 19:40:48
URL: http://sandrashalsa.blogg.se/
Postat av: ellinor

Läser varje dag. Men suger på att kommentera. Är nog i lag dålig på att kommentera i bloggar fast jag gillar bloggen! Kan inte komma något speciellt du ska skriva om. Tycker bloggen är bra som den är!

2011-04-13 @ 21:27:59
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0