Train.

Hallå!
Äntligen onsdag... Tåget har precis avgått hem mot skåneland och om sisådär 2,5 timmar är jag framme i Lund. Jag missade dock att boka plats på tåget, så det är "ospecificerad" som gäller vilket gör att jag håller tummarna big tim för att det inte ska komma någon och vilja sitta på min plats för att dom har bokat. Jag håller tummarna! Ett annat alternativ kan vara att tåget inte stannar förren i Lund (haha, stor chans liksom) och att det i sin tur gör att inga fler stiger på. Haha, nä det löser sig... Jag sitter här med min cola och ska försöka ignorera illamåendet som kommer av att åka tåg!

Idag var det handledning som gällde inför projektarbetet. Det gick finnemang verkligen och hon sa istortsätt att vi redan nu var godkännda på projektarbetet - så nu ska vi bara jobba mot att få VG på det också!

Annars idag blir det mest chill. När jag kommer hem blir det food med familjen, en mysig mack-middag har jag bestämt. För när vi var yngreköpte vi ibland nybakat bröd, en massa pålägg, tände en massa ljus, kokade te och gjorde goda mackor som vi åt tillsammans hela familjen. Det är så myspys så jag bestämde att vi skulle ha de även idag! Haha.. jag har även begärt på köttfärslimpa med kokt potatis och rödvinssås samt pizza... Det blir en god matvecka - men man måste ju passa på när man är hemma! Haha...


Edit: Fan nu stannar tåget... Hååååll tummarna!

Kommentarer
Postat av: livetoday - 52 kilo

hihih okej. ja det är skönt..ibland :) men alla är vi olika. och det är tur det :) kram

2010-09-22 @ 18:11:11
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Malin

Jag har verkligen världens bästa jobb.:) Du funderar inte på att bli instruktör eller börja jobba på ett gym själv? :D

2010-09-22 @ 20:57:24
URL: http://www.malinsvensson.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0