Tisdag.


Godmorgon!
New day ones again...
Idag är det projektarbetsrapportskrivning som gäller fullt ut. Hoppas verkligen vi ungefärligt blir klara! Det hade varit nice♥ Jag trodde klockan skämtade när den ringde 6.30 idag, och imorgon ringer den ÄNNU tidigare.. BLÄ, men då ska jag hem på eftermiddagen så då kan man acceptera allt, haha.
Vad ska ni ha för er idag?

Det är kallt och kyligt, blåsigt och grått idag - men ännu regnar det inte iallafall. HÄRLIGT! Det blåste verkligen sjukt mycket när klockan ringde att jag fös bara jag täääänkte på att jag skulle gå upp ur min varma säng, men sagt och gjort - det är lika bra att studdsa upp illa kvikt och nu har jag hoppas i chillkläder, drukit kaffe (ovanligt starkt - what happend??) och ätit prottegröt med milk (yesbox, jag försöker vänja mig med mjölk i gröten, det går... helt okej med laktosfi variant - förmodligen för att den är sötare!). Gud, jag trivs verkligen här i Göteborg! Det är så underbart! Visst, kompiskretsen är ännu inte extremt stor, men det kommer. Men jag älskar staden, jag älskar att bo "själv" (nåja, snart iallafall), jag älskar mitt gym, trivs i skolan och ja, I like Gothenburg♥ Fast det kunde faktiskt blååååååst mindre här. Haha..

Kommentarer
Postat av: sanna

trevligt o åka hem i morgon! hua vad tidigt du var uppe idag. jag ska kila iväg till skolan nu o ha föreläsning, sedan ska jag jobba o plugga o träna :)

2010-09-21 @ 09:03:02
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Mia -Livet i Göteborg

Svar: Där har jag varit många gånger ;) Området är lugnt tycker jag. Jag jobbar ju både dag o kväll o jag känner mig trygg när jag går där i alla fall :)

2010-09-21 @ 09:17:57
URL: http://mariagraaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0