Thoughts.

Igåtr i bilen påväg upp till GBG


Idag känner jag mig lite ledsen...
Jag har lite hemlängtan, eller hemlängtan kanske är fel ord, jag älskar Göteborg, men jag saknar alla där hemma trots att jag varit hemma i helgen. Jag saknar att vara i ett rum/hus som är mitt, jag saknar att ta en fika med vännerna, jag saknar familjen... Ja, jag känner helt enkelt mig lite ensam.

Nu har jag just ätit frukost.
Mackor med leverpastej och mammas hemmagjorda gurkor (nivet inlagda... smarr!), kaffe (som jag dock misslyckades med idag) med massa mjölk, läst bloggar, kollat FB, letat lägenheter och ja... Bara inte gjort så mycket vettigt. Nu tänkte jag ta mig för och läsa de vetenskapliga artiklarna jag måste ta mig igenom, eller ja, börja med dem, de är på engelska och ca 30 sidor var! Sedan blir det att svara på frågor och öva inför seminariet imorgon. Jag tänkte bege mig ner till centrum kring lunchtid, kanske sitta i biblioteket på skolan eller på ett café och fortsätta pluggandet, dricka kaffe och äta kanelbullar, kanske ta och träna lite och ikväll ska jag peppa mig själv med tomatsoppa (I love that!) och någon god choklad!

Hoppas ni får en finfin dag!
vad ska ni hitta på?

Kommentarer
Postat av: Anonym

När jag flyttade hemifrån fick jag ett bra tips av en vän. När du känner dig ensam, sätt på en film du har sett mycket och tycker om (typ Twilight kanske..hehe) och se den. Eller ha på den i bakgrunden. Då kan man försvinna lite in i filmen och kanske inte tänker på att man är "ensam". Det är läskigt att vara långt bort från familj och vänner. Mycket är nytt, men man lär sig också hur pass bra man faktiskt klarar sig själv! Glöm inte heller att om det är allt för jobbigt så kan man flytta hem igen:)

2010-09-06 @ 09:50:12
Postat av: sanna

Vilken mysig dag ni verkade ha tillsammans i Göteborg!

Jag tror att alla människor känner sig lite ensamna och vilsna första gången de flyttar hemifrån! Jag gjorde det, och alla jag känner gjorde det. Men man får se det positiva, det öppnar sig ju en helt ny dörr i livet. Nya möjligheter, nya bekantskaper... :)

Jag har varit på morgonpromenad och hos sjukgymnasten och nu ska jag och min kurslitteratur umgås resten av dagen!

2010-09-06 @ 10:43:06
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är ju inte alls länge sedan du flyttade så det är inte konstigt att du har hemlängtan och det tar ju lite tid innan man får nya vänner och så på nya orten..de som läser samma kurs som dig..knyt kontakter där.2010-09-06 @ 10:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0