Thoughts.

Det belv en liten tur ut...
Inte lång, inte lång alls... men en liiiten och det behövdes. jag behövde få traska runt med musik i öronen, tänka på annat och bara vara i min egen värd. Komma bort - bara vara migsjälv, bara vara jag!


Det är så mycket tankar nu.
Det är inte det att jag inte trivs i staden - jag älskar Göteborg.
Det är inte så att jag inte trivs i skolan - jag älskar skolan.
Det är inte så att jag är all alone - för det är jag inte.
Det är inte så att jag har hemlängtan för att jag vill hem - för det har jag inte. Jag saknar familjen och vännerna jättemycket, men det betyder inte att jag vill lämna allt här. Absolut inte.

Utan anledningen och den största bidragande faktorn - är som jag har skrivit förut - min bostadssituation. I don't like it at all. Jag vet att det bara är två månader kvar, men två månader är 3 gånger så länge som jag har bott här NU och jag är redan totaly nut's på hela situationen!
Det är väldigt jobbigt och påfrestande när man bor på ett ställe där allt går emot det jag är uppfustrad till. Det är jobbigt när man inte riktigt känner sig välkommen, det är jobbigt när man inte har något egent, det är jobbigt att inte få vara ifred, det är jobbigt när det känns som om den enda anledningen till att man bor här är möjligheten "extra inkomst". Men men, det är bara att bita ihop nu.
Jag har skolan.
Jag har träningen.
Jag har familjen & vännerna hemma.
Jag har mina nyfunna vänner här.
I'm gonna make it.

Idag: Inga planer.
Imorgon: Träning, fika med Moa.
Fredag-Söndag: Emma är här.
Måndag: träna och plugg.
Tisdag: Projektarbets-plugg.
Onsdag: Projektarbetsplugg & åka hem♥

Kommentarer
Postat av: sanna

Men tänk... DET ÄR BARA TVÅ MÅNADER KVAR tills du får din alldeles superfina egna lägenhet som du kan pyssla och dona i och vara själv i :D :D :D det hade hållt min motivation uppe!!!

2010-09-15 @ 18:47:50
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Regina

Tiden går fortare än man tror!

Jag vantrivdes fruktansvärt första månaden i mitt första studentboende, och trodde inte jag skulle stå ut ens några veckor, och rätt vad det var hade jag bott där ett år :P

Snart kommer du sitta där i din egna lägenhet :)

2010-09-15 @ 21:55:55
URL: http://reggs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0