STUDY.ALL.DAY.LONG.

Ey yo crazy girls!
Haha.. okej, jag skoja, jag är trött, trött, tröttt och har pluggat konstan sedan i morse. Mitt huvud är kapputching tomt nu och jag mäker att jag tänker lite som i devala. Trots detta är jag inte alls säker på att det jag har atbetat med är rätt eller ens i närhten av rätt för jag har verkligen ingen aning om hur detta arbete till seminariumet skulle skrivas. dessutom har jag nu kämpat i tre timmar med bara REFERENSERNA för att försöka få dem rätt i texten och i slutet att arbetet. But WTF, nu ger jag upp - jag har försökt och är det fel får jag väl göra om det? Det är trots allt första saken vi gör i kursen, allt kan inte vara perfekt. jag har ju VERKLIGEN försökt.


Just nu sitter jag på Condeco, jag har fika cola och kanelbulle (sjukt gooood!) och suttit och pluggat här hela eftermiddagen. Jag kände att jag behövde komma ut ur lägenheten i förmiddags, både för att slippa känna mig så ensam och för att liksom få lite områdesbyte. Ibland kan det faktiskt hjälpa lite...

Jag tänkte bege mig tillbaka hem om en liten stund och sedan tror jag att jag slänger på en film och bara myser. Imorgon drar nämligen projektarbetet igång och sedan är det seminarium som gäller - så det blir fullt ös hela dagen. dessutom ska jag ev. tresta Sportlife också (men mer om det senare).
Hur har ni spenderat er eftermiddag då?

Kommentarer
Postat av: Lina

Mysigt, den bullen förtjänade du verkligen! :)

Själv blir det pluggkväll istället då jag sov bort "välkomstkvällen" - ops..

2010-09-06 @ 18:39:41
URL: http://www.linaulrikaandersson.blogspot.com
Postat av: emma

svar: hm, hur ska man beskriva en mumsmums.. har du ätit kokosbollar eller en skumraket nån gång? i alla fall, du vet det där vita skummet inuti? :D

sånt är det i mumsmums också, ovanpå ett litet rån och så är det ett tunt chokladskal! :D såå gott! :)

2010-09-06 @ 19:12:57
URL: http://demilune.blogg.se/
Postat av: sanna

Vilken bra idé att dra iväg till ett fik för att plugga :) miljöombyte är alltid bra!

jag pluggade fram till sex, sedan blev det middag och veckohandling. nu ska jag göra övningar från sjukgymnastiken och kolla på tv!

2010-09-06 @ 19:54:50
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vad kul:) Då kanske vi stöter på varandra i stan! Jag skall snart flytta tillbaka till Göteborg, mitt kontrakt går ut den 1 dec!

2010-09-08 @ 19:41:04
URL: http://mikkatude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0