SPORTLIFE vs. SATS


http://johannajosephsson.blogg.se/images/2009/sportlife_makes-you-feel-go_31643609.gif


VS.
http://www.gratishuset.se/wp-content/uploads/sats.gif
Som ni vet har jag ju slutat att träna på mitt älskade SATS och istället köpt kort på SPORTLIFE här i Göteborg. Jag har alltid trivts väldigt bra på SATS och jag köpte kort där i januari 2008 och har aldrig haft något dåligt att säga om deras anläggningar, personal eller maskiner. Jag har trivts superbra både på Entré & i Västra hamnen i Malmö och så mycket tid som jag har spenderat där har verkligen gort att det har kännts som ett "andra hem". Jag har alltid försvarat SATS när personer har klagat på att de är så dyra och alltid stått upp för min åsikt om hur bra jag tycker dem är.
Men så flyttade jag till Göteborg. Jag var taggad för att få till träningen här också - eftersom det gjorde att jag hade ett "säkert kort" som gjorde att jag ändå hade lite "hemma-feeling". Men första gången jag kom in på SATS höll jag på att få slaganfall. Entrén var superfin, men sen kom jag upp i omklädningsrummet och jag säger bara - FY FAN! Gymmet var ingen hitt det heller, lite sunkigt och nergånget och jag var riktigt besviken när jag tog mig hem - det var så äckligt där. Jag bestämde mig för att testa ett nytt SATS, det såg också helt okej ut - men även det omklädningsrummet var äckligt - sunkigt - hårigt - skitigt - nergånget, ja äckligt. Maskinerna var kanske av en äldre sort - men det var ändå i förhållandevis okej skick - fast frtfarande sämre än vad jag förväntar mig av dem. Sista stället jag testade var även det en katastrof. få maskiner, dåligt utbud - ja, det levde helt enkelt inte alls upp till standraden som jag förväntar mig av SATS. Visst jag kanske har blivit bortskämmd i Malmö - men såhär ska det bara inte vara. Därför valde jag att frysa mitt kort (fram till nästa sommar) och istället köpa ett kort på Sportlife här efter att jag provtränade där. Deras lokaler är fräscha, fina, bra, omklädningsrummen har god standard och det har helt enkelt den klassen jag förväntar mig av SATS. Maskinerna är dock inte det samma - varken på cardio eller styrkedelen, så jag är fortfarande lite i "prova på fas" men jag är redan nu så otroligt mycket nöjdare med SPORTLIFE än med SATS GÖTEBORG.

Jag tror redan att jag har hittat min favoritanläggning av de jag har varit på och nu gör träningen mig lyckligt och glad igen och inte deppig och äcklad/ledsen som under SATS-perioden.

Så, där har ni anledningen till mitt byte.
Men alla ni Malmö-bor, jag rekomenderar GRYMT STARKT SATS entre och SATS västra hamnen. Det är underbara gym, underbar personal och underbara lokaler!
Men för alla Göteborgare, satsa på SPORTLIFE.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vilken är din favvo av de du testat? Almedal gillar jag! Mitt basställe :P

2010-09-10 @ 22:13:00
URL: http://beyondheaven.blogg.se/
Postat av: Malin

Kul att du gillar SATS i Malmö iallafal, du är alltid välkommen tt hälsa på när du är i Malmö. Kram

2010-09-10 @ 23:11:28
URL: http://www.malinsvensson.net
Postat av: AMANDA FALK

De flesta SATS i Sthlm är riktigt fräscha :D moderna gym med amssa av masikner, stora grupppasshallar, fräscha omklädningsrum/duschar osv. men det är ju olika från sats till sats, jag bruka rträna på många olika och ha rhittat min favoriter :D

Sv: yees, jag såg att hon skrev om mig, så sött :)

Hoppas du fått en jätte bra start på helgen!

2010-09-10 @ 23:43:38
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Alexandra

visst e det! Snygga killar me ;) Kanske kan träna ihop där nån dag om du vill?

kram!

2010-09-11 @ 08:13:33
URL: http://beyondheaven.blogg.se/
Postat av: Träningsglädje

sats har bara skitställen i gbg tyvärr. riktigt tråkigt men de är bättre i sthlm. om jag bodde i gbg skulle jag satsat på sportlife - men om jag bodde i sthlm skulle jag köpt kort på sats...

2010-09-11 @ 20:42:04
URL: http://www.traningsgladje.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0