Some moments.

Promenixade ner till affären eller kanske bensinmacken är ett bättre benämningssätt och köpte Popcorn - ofc, estrellas färdigpopade! Och sedan spenderade jag kvällen med film (okej, jag har bara sett de första 10 minuterna fortfarande - tur att jag sett filmen en miljon gånger innan), popcorn och glass. MYS! Det har verkligen varit en lyckad dag idag och jag lovar - såklart allt är slutfört så ska jag dela med mig av det till er!

Jag hade mina nya boots på mig... love them trots att jag får skoskav!

Inne på Ica hittade jag denna random colan...
Minns att det fanns vanilj-cola för ett par år sedan - men jag minns även hur otroligt mycket jag hatade den, så jag avböjde faktiskt att köpa denna, eftersom risken var stooor att hela burkan hade slängts illa kvikt!

Inne i butiken fanns också en massa amerikanska produkter....
behöver jag en berätta att jag har lite usa-längtan?
No, I don't think so!

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i sängen tror jag... lyssna på musik eller titta på film eller kanske sova... eller läsa, eh, jag ska iallafall krypa ner i sängen. jag har helg nu - känns skönt och om allt går som det ska kommer mamma och pappa upp på söndag för att avsluta dealen! Hehe, hope so, för lite hemlängtan har jag, även om jag älskar livet här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0