SATS - Västra Hamnen.

 

Det blev en tur till Sats Västra Hamnen idag, tack vara hjälp från Malin Svensson. Tusen tack tjejen! helt underbart var det att vara tillbaka. Livsglädje multitask♥ Jag körde lite cardio och sedan överkroppsstyrka (dvs. mage, axlar och armar) Underbart!

Innan dess var jag en tur på jobb för att hämta lite saker och snicksnacka med mina underbara kollegor (eller kanske det är dags att börja skriva ... forna kollegor =(....) och efter gymmet var jag och lämnade tillbaka en massa böcker på olika bibliotek.

Nu har jag tagit en dusch, fixat ihop lite mackor med massa massa massa goda pålägg och tänkte chilla, säga hejdå till mammi och sedan fixa ihop pizzadegen till kvällens middag.
Fullt ös medvetslöd heeela dagen lång, men fan vad härligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur länge har du tränat? Något mål med din träning?

2010-09-24 @ 19:31:12
Postat av: Rebecca

Anonym:

Jag har alltid alltid tränat mycket. När jag var liten-liten så var det gympa, sedan blev det dans&fotboll kombinerat flera flera pass i veckan, sedan lades styrketräning till och så fortsatte det länge. jag har alltid varit träningsgalen, sedan fick jag ta en break när jag var sjuk, men började på gym igen i februari 2008. Jag har väl inte haft något direkt mål med träningen innan ("lära" mig springa hade jag som projekt under sommaren dock) men nu är jag inne i en fas där jag ska testa att fokusera mycket på styrkan och se om jag kan bygga lite mer muskler =) Men huvudsaken - jag tränar för att jag älskar det och det kommer alltid vara huvudsaken & prio. nr 1 =)

2010-09-24 @ 20:03:26
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha vad skönt att du fick lov att komma in :)

2010-09-25 @ 10:39:56
URL: http://www.malinsvensson.net
Postat av: sara

fin blogg :) allt bra?

2010-09-25 @ 11:05:27
URL: http://sarahrnic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0