Nionde September tvåtusentio

Godmorgon!
Oj vad det känns som om bloggen kommer i skymundan och blir bort glömd. I går eftermiddag/kväll hade jag all tid ivärlden att berätta om ja antingen bytet av träningscenter eller om vad som pågå här - men lockade det? Nej, inte det minsta. Istället spenderade jag kvällen med en promenad i området. Kvällssolen lyste starkt och det var varmt och skönt ute. Sedan köpte jag popcorn och chillade framför FB hela kvällen, chattade med mammi&pappi, smsade med vännder och ja, gjorde väldigt lite vettigt egentligen. Men trots detta så är jag inte riiiiktigt red att ta bort bloggen helt - så vi får väl se hur det blir i framtiden.

Idag är det föreläsning mellan 10.15 och 11,45 om Presentationsteknik. Antar att det är infor projektarbetet vi håller på med nu. Sedan blir det gymmet tillsammans med Alexandra och där efter ska vi avnjuta en goooood sushi (kanske?) lunch tillsammans. Inför kvällen får vi se vad som sker - kanske blir det plugg kanske blir det filmhyrning. Filmen "Remember me" lockar fortfarande en massa... Lika bra att se den, så blir det inte idag blir det kanske på söndag?

http://www.twilightsaga.se/wp-content/uploads/2010/04/arobert-pattinson-remember-me-8-1-10-kc.jpg
Kommentarer
Postat av: Anonym

Svar: Det tycker jag absolut att vi bokar in!

Var ligger den lägenheten ni skall buda på? Hoppas att du får den!Jag tänker söka jobb när jag kommer till gbg, blir någon äldrevården. Sedan till hösten tänker jag söka ett program i Borås där man typ blir personalvetare. Men inget är säkert ännu :)Kram

2010-09-09 @ 09:07:05
Postat av: Sandra

Nej inte ta bort bloggen tjejen! Dina läsare finns kvar även om inläggen blir färre. Du uppdaterar när du har lust helt enkelt:)

2010-09-09 @ 10:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0