Måndag.


Godmorgon!
herregud, är detta ett sjämt eller? Det var min första tanke när alarmet började ringa 06.15 idag. Det kan INTE vara sant, men det var det - fruktansvärt nog! VARFÖR läggar man som föreläsare en föreläsning måndag mårgon klockan 8.30 när vi inte har speciellt mycket föreläsningar just nu utan har egenarbete med vårat projekt. Så varför i skjuttsingens namn kunde dom inte lägga föreläsningen klockan 10? Haha, ni vet jag att de med all sannolikhet kommer kommer en massa smarta "anonyma" kommentarer om att "det är ju för att schemanen ska gå ihop", "jag börjar faktiskt blablabla, så sluta klaga osv" men det skiter jag i. För just nu är jag TRÖTT (märks det, jag känner mig som en bitch när jag är såhär trött!), jag har inte sovit ordentligt på HUUUUR många nättre som helst och jag anser FORTFARANDE att de vare snällare att lägga föreläsningen liiite senare. men skit samma, det går inte att göra något åt. Dock skrek varje ben och varje sinne i hela kroppen "NEEEEEEEEEEEEEEEEJ" när klockan ringden, "Foooortsätt att sova, klockan bara jävlas med dig", men det gjorde den inte. Nu är jag iallafall ppe, påklädd, sminkad och sitter med frukost. Mammsi handlade ju igår vilket innebär ÄGG i kylen, så jag unnade mig protte-gröt med keso, presskaffe och så ska jag ta lite knäckisar. Det värmer gott en kall morgon som denna.

Vad ska ni ha för er idag?

Här väntar somsagt föreläsning om rapportskrivning, sedan handledning och sist projektarbete med gruppen - med andra ord, ingen aning om hur lång denna dagen blir. Får se om det blir en tur till gymmet sen, eller om jag sätter mig och pluggar direkt. Klockan 19.30 ska jag nämligen möta upp Silvia i stan för att ta en fika, snacka och bara skvallra av oss. Så jädra mysigt ska de bli♥

Kommentarer
Postat av: sanna

Låter som en fullspäckad dag som vanligt!

Eller hur??? Föreläsningarna ska börja 10 tycker jag... hatar när de börjar 8.15... vad bra att ni får en föreläsning i rapportskrivande, det kommer göra STOR nytta i framtiden när ni läser kurser :)

jag ska kila till skolan nu för att sitta där och plugga idag. det är väl planen liksom :P

2010-09-13 @ 09:14:32
URL: http://capturethismoment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0