iPhoneskal


För en månad sedan köpte jag detta skalet från iPhoneskal.nu. Supersätt tycker jag, men tyvärr såg det inte alls lika dant ut när jag fick det, det var inte samma motiv alls. Dessutom tog hela processen sjukt långt tid, upp mot över en månad vilket känns otroligt för ett sådant litet skal. Jag funderar dock på att maila hemsidan och fråga varför de har en bild som inte alls liknar den bilden man får... Hade ni gjort det? Visst, det är inte fullt det skalet jag har fått - det är väldigt sött, men det är ju trots allt inte det jag har beställt och det jag föll för :/ dessutom är inte färgerna samma och inte blommorna eller ja, det ser helt enkelt inte alls ut som det på bilden..

edit: Jag såg nu att det hade kommit upp "vi har längre levanstid under sommaren" vilket gör att de är medvetna om det. Dock stod inte denna text när jag beställde, men somsagt, det är inte leveranstiden som gör mig besviken, den skiter jag egentligen i, utan det är motivet som gör mig lite ledsen /besviken :/

Kommentarer
Postat av: Towe

Hej!.. jag köpe ett exakt lika dant skal från samma ställe och det tog bara fyra arbetsdagar och så ut precis som på bilden..

konstigt:/ ha en fortsatt trevlig helg kram

2010-09-11 @ 15:41:01
Postat av: Towe

Hej!.. jag köpe ett exakt lika dant skal från samma ställe och det tog bara fyra arbetsdagar och såg ut precis som på bilden..

konstigt:/ ha en fortsatt trevlig helg kram

2010-09-11 @ 15:41:32
Postat av: Johanna

sv: Jamen visst är det gott med pannkakor! Borde börja äta det varje torsdag, kan ju bara skylla på att det är tradition :D

2010-09-11 @ 19:34:36
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: caroline

Har du din Samsung kvar?

2010-10-11 @ 15:09:06
URL: http://caarolinehe.blogspot.com/
Postat av: caroline

Nej nu blev det på fel inlägg! :(

2010-10-11 @ 15:09:57
Postat av: Jennie

Jag funderar på att beställa detta skal men undrar hur ditt motiv som du fick ser ut? Hade varit jättesnällt om du ville skicka en bild på hur det du fick blev, så man vet om man ska beställa eller inte :) Har lämnat min email om du skulle vilja/ha tid.

Tack, Jennie

2011-07-28 @ 13:28:50
URL: http://unreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0