DEAD.


FYFAN, jag VET nu varför jag INTE storhandlar...
*I miss my car♥*
(ja, det är väl ungefär så man kan sammanfatta det!)
Haha.. iallafall, jag fick kuta till bussen imorse och det var precis jag kom med den kan jag meddela. INTE OKEJ när man dessutom gå upp 2 timmar innan man behöver gå till bussen. Vi jobbade med projektrapporten - lite sen blev den, men en halvtimme hit eller dit är inte mycket att göra något åt. Stack till gymmet - jag tror mina armar är skadade från gårdagens väsk-bär/burning (varfan heter det?!) för det var seeegt, men trots detta gick det ganska bra! Tog en dusch, slängde i mig en P-drink och stack in på Willys för att storhandla. Jag säger bara NO, NO, NO... never again. Jag vet varför jag undviker att storhandla om man säger så, för att jag har en bit att gå hem från affären. Utan väskor kan det kanske ta 20 minuter - men nu hade jag två jävligt tunga matkassar och en träningsväska. INTE OKEJ. Så var mina armar döda innan för gårdagens bärande och dagens träning, så är dom helt förstörda nu. Haha, nä kanske inte riktigt, men fy fan vad jag har ont i dem. Promenerade hem med tunga-tunga kassar och direkt när jag kom hem fixade jag käk. Pasta, kokta grönsaker, spenat, tacofärs och tacosås (ja, och ketchup till pastan).En STOOOOOOOOR portion. GOTT. MÄTT. TRÖTT. ja, så kan man sammanfatta det hela nu.


Jag ska njuta lite till av att inte någon är hemma, sedan ska jag sätta igång och plugga inför morgondagens presentation. Inte taggad precis - jag känner mig ungefär som en överkörd kossa - men det ska nog lösa sig i slutändan! Gud vad trött jag är... haha. Man ska inte känna efter när man TROR att man är trött ;-)
Vad hade ni till middag idag?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om vi lämnar in efter deadline får vi inte godkänt, så här spelar verkligen en halvtimme stor roll :P

jag har inte ätit middag än,fortfarande mätt efter mina efter-tränings-mackor!

2010-09-27 @ 18:25:24
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sicken tur :D

Vi brukar ha så också att man ska lämna i lärarens fack ibland, jag frågade en gång varför och fick faktiskt en rätt bra förklaring.

Det är för att man inte ska kunna skylla på att arbetet saknade delar, eller att det blev fel på internet/mail och att vissa delar inte kom med. Eller typ att "man har skickat det" (fastän man inte har. :)

2010-09-27 @ 19:40:48
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Tjugo och gravid

Får baka en till när jag kommer hem som jag kan bjuda dig på, den blev jättegod! :DHaha ja jag hata också att storhandla, utan bil då, man fattar inte hur tungt mat är innan man står där med alldeles för mycket och tunga prylar och svär över att man dessutom behöver mer och överväger om det ens är värt det. :P

2010-09-28 @ 07:10:39
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0