DAYS in GBG.

Godmorgon!
Först måsta jag bara säga, jag ska berätta om varför jag bytat ut SATS nu, men det kommer ett enskillt inlägg om det såfort jag har tid att skriva.
Idag är det onsdag... tror jag, jo det är det nog, haha, jag känner att dagarna lite flyter ihopa med varandra. kring 10.30 ska jag möta upp min projektgrupp för arbete. det ser ut att bli en fin dag = myspys.

Gårdagen var superbra, lite lång då jag helt oförutsätt fick värsta dö-tiden mellan 10.30 och 14.30, men det löste sig med att köpa en bok (hade såklart ingen med mig, jag som ALLTID har det i vanliga fall!) och så satte jag mig på ett café och fikade, läste i solen och bara njöt av vädret. Lite shopping (AJABAJA REBECCA!) och sedan tillbaka till universitetet för seminarium!
När vi slutade en bit efter 16 stack jag till Sportlifé och provtränade + köpte kort och sedan åkte jag hem och åt samt slappade framför datorn. Bra dag helt enkelt, men såklart - som alltid när jag är "uppspelt" för något så kan jag inte sova, så jag kom nog inte till ro förren en bit efter ett inatt, men det är inget att göra något åt. Dessutom har jag en jävla träningsvärk in my ass! Varför? Jo, för att sportlifé inte har samma maskiner som SATS = ny träningsform = sviiiinjobbigt och träningsvärk. Jag orkade inte ens köra Cardio-delen på samma sätt som jag brukar, men skit samma... om cardion var sviiinjobbig och förkortad tidsmässigt, så gick styrkan bra. Dock är det kanske inte bäst att "provträna" på ett ställe klockan 18 en kväll när hela gymmet är FULLT av folk, men det är sådant man inte tänker på! Haha... Eftersom jag tog bussen in till stan på morgonen så promenerade jag hem i det vackra vädret. Så varmt var det ute, så fint, så mysigt. jag gick där i mina egna drömmar och bara njöt av livet. Det faller på plats nu, visst jag har lite hemlängtan och jag vet en sak som kan göra det hela ännu bättre, men det liksom stämmer nu, jag älskar Göteborg, jag älskar livet här, jag älskar staden. Jag håller tummarna för att den sista saken också faller på plats! Jag vet att ni inte vet vad det är, men kan inte inte hålla tummarna för mig närmsta veckan ändå? Så ska jag berätta sen!

Kommentarer
Postat av: Tjugo och gravid

Åh, men den ska jag absolut ha i tankarna över vad jag ska plugga sen, ska börja plugga till nästa höst hade jag tänkt. Läser näringslära grundkurs nu med, men det är bara en liten kurs 7,5hp tror jag den ligger påJa så klart jag vill, det känns som om vi är bekanta fastän vi aldrig har träffats, bara pratat via bloggarna under så lång tid. :D Hitta är jag inte den bästa på men man lär sig bäst av att tappa bort sig har jag märkt. ;)

2010-09-08 @ 09:22:48
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Åhhh vad roligt :D Hur bor du? :)

2010-09-08 @ 09:28:51
URL: http://mikkatude.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länkenhttp://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheterOch rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.Kram

2010-09-08 @ 11:51:07
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: sanna

Haha du har så rätt så Rebecca! Jag är nog en av Sveriges största fotbollsfantaster ;) Okej, åtminstonde kvinnliga, ha ha!Vad roligt att du trivdes på Sportlife, jag älskar det, brukar träna på deras anläggningar när jag är och hälsar på familjen. Jag ska ju också byta gym (när väl mitt andra kort går ut och när jag väl får börja gymma igen :/), och jag ser fram emot det jättemycket!

2010-09-08 @ 12:20:33
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: sanna

Ja det låter som en jättebra och rolig idé! Vore verkligen kul att träffas IRL också. En fika på det med vore grejt :) Får se när jag har vägarna förbi nästa gång! Ska säga till då!

Jag tycker Sportlife Kungsbacka och Sportlife Exclusive är bäst av dom jag varit på runt Göteborg :)

2010-09-08 @ 17:49:20
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: maria

Ja, det var jättegott! ;P

fina bilder! (:

2010-09-08 @ 19:09:08
URL: http://akm.blogg.se/
Postat av: Tjugo och gravid

Aaw!Har du bokat bion förresten? :)

2010-09-08 @ 21:14:50
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0