1 sep.


Goooodmorgon!
Det tog tid att somna igår kan jag lova, men det var inte förren en stund in på sovtimmarna som jag insåg den korrekta förklaringen till varför. VARFÖR dricker man två stora koppar kaffe klockan halv fem på eftermiddagen? Jo, för att man inte tänker - det är anledningen. Och för att det är så (ursäkta) jävla gott! haha. Men somna tillslut det gjorde jag.

Nu är det en ny dag.
Jag försöker att inte tänka på gårdagskvällens tvivlande och istället sms:ar jag med älsklingen Emma, äter frukost (gröt för första gången här, eller kanske fel att säga gröt, sylt med gröt är bättre! Så jävla (oj ursäkta igen) gott ;-) haha....), knäckemackor och dricker kaffe med mjölk. MUMS! Spotify spelas och jag var duktig som packade min väska redan igår! Ska dock försöka komma ibäg liiiite tidigare idag än igår så jag inte behöver cykla i racerfart genom Göteborg klockan 8.45 för att jag har brottom. Nivet de här med akademisk kvart är jävligt bra - frågan är bara varför det INTE till-lämpas i Götebror! Någon som har ett bra svar på det?! Haha...

Idag väntar en dag full av föreläsningar, närmare bestämt 4 stycken LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA. Mend et är bara att bita ihop, sedan blir det liiite mindre av föreläsningarna och mer eget arbete då projektarbetet drar igår. Nej, dags att gå och bre lite knäckisar.
BTW: Det är SEPTEMBER idag... SEPTEMBER!
Sjukt ju, var tog sommaren vägen, nu är det ju höst på riktigt!
USCH..
Vad ska ni ha för er idag?

Kommentarer
Postat av: amanda

hej svej. du fixar detta! det rä jag helt övertygad om :) har du hittat några trevliga kurskamrater? har ni bra lärare?lugn förmiddag här hemma, ska läsa lite tidningar och dricka mitt svarta kaffe :) idag blir det även en del plugg, naturkunskapskurs startar idag. ikväll ska jag sjunga tillsammans med min kör. kram!

2010-09-01 @ 08:11:49
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: sanna

Hoppas föreläsningarna är intressanta :) hur verkar klassen?lugnt under förmiddagen här, men nu blir det plugg hela dagen lång. världens äckligaste uppgift till sista september.. :P (skrev om den på bloggen)

hoppas du får en fin dag!

2010-09-01 @ 10:33:02
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Billy

Bara att hålla huvudet på topp och kämpa sig igenom dem. Kramar

2010-09-01 @ 22:02:30
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Captain Karrow » Foton, illustrationer & migrän

Akademisk kvart finns på Göteborgs universitet också, men jag har hört att de bara gäller på de lektioner/föreläsningar/mm där det står t.ex. att de börjar kl.9. Står det däremot 9.00, då är det 9.00, medan 9 betyder 9.15.

Vet inte om det stämmer, men akademisk kvart finns här iaf! :)

2010-09-03 @ 09:47:17
URL: http://captainkarrow.se/
Postat av: Åsa Lundstedt

Tycker mycket om det du skrev! Spännande att se en del nyttiga saker och inte endast det generella sakerna som man kan se om varje dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0