Föreläsningar.

Godkväll!
Jag har haft en bra dag, lång som vanligt, men den har ändå varit kul. Mycket föreläsnngar resulterar dock i en skrynkelhjärna nu... Haha. Först och främst, Kaffet på Espresso House idag var precis lika gott som igår... Beror detta faktum på KAFFET eller på SOYAMJÖLKEN, ja det är en bra fråga! GOTT som bara den och en nice värme i kylan.

Idag hade vi 4 långa föreläsningar:

- Kostvanor hos unga
- Kostvanor hos elitidrottare + hur kroppen påverkas när man tävlingsstrategiskt "bantar" ner sig för tat passa innom en viss viktklass innom kampsporter.
- Kostvanor/kostönskningar & tankar hos älder 55+
- Maten vi äter utanför hemmet.

Den absolut roligste av dessa var den andra föreläsningen om kostvanor hos elitidrottare och vad vår föreläsare berättade (han håller på att skriva en avhandling om hur kroppen påverkas när kampsportare pressar ner sin vikt inför en tävling & hur detta påverkar kroppen, varför man gör det, vad som motiverar en mentalt & vilka positiva/negativa effektier detta får fysiskt&psykiskt inför en tävling - SJUKT intressant), men han berättade somsagt även lite om kostvanor allmänt hos elitidrottsmän som han hade studerat. En rolig sak var bl.a en undersökning han hade gjort på tävlande i landslaget för längskidåkning (Som är en av de mest energikrävande sporterna) var hur näringsbehovet är hos dessa män & kvinnor. En normalbyggd kvinna med normalt rörelsemönster ska äta mellan 1800-2200 kcal brukar man säga, män mellan 2200-2500 cirka. Det beror självklart på ålder, kroppvikt och aktivitetsmönster - men detta är ramarna man brukar utgå ifrån. Han hade då studerat männen & kvinnorna i landslaget som i.o.f.s tränade en heeel del, men ett par av männen innom denna sport hade alltså energibehov på omkring 8000 kcal om dagen. När man tänker på att en normalbyggd man ska ha mellan 2200-2500 så förstår man hur mycket 8000 kcal är. Det är ju inte heller så att han kan dricka några lite läsk och slänga i sig ett par chipspåsar om dagen för att komma upp i detta energibehov, utan för att han ska utvecklas, orka mer, kunna prestera, bibehålla musklerna osv. måste dessa 8000 kcal även ha rätt näringssammansättning - varje dag - mellan protein, kolhydrater och fetter. Det är rätt sjukt hur mycket planering som behöver ligga bakom allt man gör när man är proffsidrottare.

Föreläsningen var iallafall grym och det är verkligen sådant jag skulle kunna tänka mig att arbeta med - Nutrition innom idrott, just för att det är så otroligt intressant och det finns så mycket att studera innom detta när man har mer och djupare kunskap innom ämnena.

Pepp.

Gooodmorgon!

Hur är det med er denna torsdagsmorgon?

Pigga&glada, eller trötta och sega eller som jag - har ingen aning. Känns dock förvånansvärt bra! Haha... Jag sitter här och äter gröt, dricker kaffe, kollar FB och lyssnar på Random musik på spotify. Nice.

Skola väntar idag också - föreläsningar mellan 9 & all oändlighet. När men slutar väl vid 15-16-17 tiden skulle jag tro (bra koll va, haha... men det är bara för att schemat heeela tiden ändras!) Iallafall, idag är det endel roliga föreläsningar innom kostvanor/kostkultrurer osv. hos "Unga vuxna", Elitidrottare och Äldre 55+ - Personer. Detta kan nog vara kul!

 

Igår köte jag med mig en kaffe med soyamjölk från Espresso House, innan jag gick vidare till skolan och helt ärligt - det är nog den gooooodaste kafffe jag drukit på LÄNGE. Den var helt underbar, så jag ska springa in om idag också och hoppas på en fullträff till. Haha...

Jag är taggad på denna dagen helt enkelt.

Pepp-pepp-pepp.... fan vad härligt det är =) Nej, nu ska jag äta upp min frukost och dricka massa massa kaffe. Det är måååånga föreläsningar som man ska ta sig egenom idag så koffein behövs♥

Förövrigt så är jag så sjukt sugen på att börja dansa igen... helt randomly, men igår låg jag och koregraferade i huvudet när jag skulle sova och kom sedan på mig själv med att vifta med armarna i olika rörelser för att se hur det passade in i musiken. Haha... jag är stööörd.

Vad ska ni göra idag?

EAT PRAY LOVE


Jag får ofta ofta ofta och har under många många år fått höra att jag är lik Julia Roberts. Nu senast var för ett par dagar sedan då en av mina äldsta vänner, som just nu befinner sig på en långresa på Irland, skrev på Facebook att hon hade sätt filmen EAT PRAY LOVE och inte kunde släppa hur lika jag var Julia Roberts. Nu har jag sett trailern, men jag förstår inte, var är jag lik henne. Haha, jag antar att det är svårt att se själv, men ändå... Vad som också är kul är att det är så mycket OLIKA människor från helt skillda ställen som påpekar detta. Lite roligt även om jag absolut inte ser någon som helst likhet.

Trailern till filmen verkar dock bra, så se den, det ska jag absolut göra.
Mamma köpte boken när vi var i USA 2008, man kanske ska läsa den också en gång, för storyn verkar ganska härlig och det känns som en perfekt bok att läsa lite "slappt". Att den dessutom är på engelska är ju toppen - lite övning skadar aldrig. Men först ut bli FILMEN!

Red.


Bild: Posh24.

Nä men herregud, vad har Rihanna gjort med sitt hår?!
Sad to say, men detta var inte en vidare stor hitt.... eller vad tycker ni?

Sammanfattning.


SVINKALL
morgon.
Kaffe med massa god soyamjölk påväg till skolan - det förtjänades!
LÅÅÅÅNG dag i skolan med film & seminarium!
Lunch med tjejerna på SubWay♥
Överdrivet koffeinintag - AJABAJA.
Gymmat - Gick segt, sedan blev det bara rygg&mage. Armar och axlar få bli senare i veckan. Trött i kroppen, huvudet, omotiverad och allmänt "på halvfart".
Proteindrink - börjar gilla den mer och mer, nuförtiden är den ju t.o.m gooood.
Middag - MUMS!
Dåligt humör - B*I*A*T*C*H... ANDAS, det är bara 1,5 månader kvar. Men jag undrar ändå, hur kan man vara så fruktansvärt lat & allmänt barnslig. That' a goood question.

Hur sammanfattar ni er dag hittils?

Onsdag.

DETTA är FÖR tidigt!
PUNKT.

Godmorgon!
Allt bra med er?
Jag sitter och käkar frukost nu, klockan ringde redan lite över sex och jävlar vad kallt det var i rummet då! Det blev på med tjocka leggings & stickad kofta, lite mysiga kläder krävs när man har föreläsningar mellan 8.30 -16.00 idag... En lååång dag. Kurs nr.2, "Maten i Samhället" startar idag och jag håller tummarna för att den är skitkul! men för att orka dagen laddar jag nu med stor frukost och massa massa kaffe.

Efter skolan funderar jag på att sticka till Almedal el. City och gymma. Armar & axlar ch ev. rygg ska isåfall få sig en tur! Vad har ni för planer för idag?

Klockren.


Dagens klockrenaste nr.1:
Bussen är för det första skitsen i morse, när den tillslut kommer är man lite stressad och bussen åker viadre.  När vi sedan passerat Korsvägen så FASTNAR BUSSEN MELLAN EN LASTBIL OCH EN VÄGSKYLT! Haha, klockrent, där står vi still.

Dagens klockrenaste nr. 2:
Vi står utanför salen där våra projektredovisningar ska hållas. Klockan passerar 9.30 men ingen lärare syns till. Tillslut ser vi henne PÅ ANDRA SIDAN DÖRREN I KLASSRUMET OCH DÅ HAR DÖRREN GÅTT I BAKLÅS. Vi ber en annan lärare om hjälp, men det går inte att låsa upp dörren, en annan lärare kommer för att hjälpa till men inte heller han lyckas. En stund senare kommer vaktmästaren och lyckas efter många om och men få upp dörren.

Jag trodde jag skulle dö...
This made my day!
Har ni råkat ur för något Random eller weird idag?

Tisdag.


Godmorgon!
Tisdag idag... (bra att jag är en almenacka va?! Hahaha). Jag trodde att jag skulle dööö när klockan ringde. Och än värre blir det imrogon så vi börjar redan vid 8. INTE KUL.
Idag är det projektredovisning för hela slanten. Jag tänkte öva lite på min del nu på morgonen och sedan sticka till skolan tidigare och skriva ut det. Blir en tidig buss... haha. Nä, men det blir säkert en rolig dag =)

Ikväll ska jag ut och äta med Alex.
MYSIGT!

Förrsten, jag hörde att det bara var 5 grader uta nu.. INTE OKEJ, INTE OKEJ någonstanns. Inte konsigt man inte vill gå upp ur sängen ju! Haha.. Nä, nu ska jag ficka lite mer fruckost, MER KAFFE och sedan plugga lite och läsa lite nyheter!

Vad har ni för planer för dagen?

Planering.


TISDAG:
Skriva ut papper i biblioteket innan skolan börjar.
Projektredovisning mellan 9.30 (tror jag) och 15.00
Käka med Alex på Paprika.

ONSDAG:

Skola 8.30 -16.00
Fika med Silvia 20.00
Plugga

TORSDAG:
Skola 9-15
MM sports med Alex.
Plugga

FREDAG:
Skola 9.15-16.00
Myskväll

HELGEN:
Oplanerad..
Plugg?

ÖVRIGT:
TRÄNING
Handling.

Nej, nu ska jag nog lägga mig och läsa lite Twilight♥

DEAD.


FYFAN, jag VET nu varför jag INTE storhandlar...
*I miss my car♥*
(ja, det är väl ungefär så man kan sammanfatta det!)
Haha.. iallafall, jag fick kuta till bussen imorse och det var precis jag kom med den kan jag meddela. INTE OKEJ när man dessutom gå upp 2 timmar innan man behöver gå till bussen. Vi jobbade med projektrapporten - lite sen blev den, men en halvtimme hit eller dit är inte mycket att göra något åt. Stack till gymmet - jag tror mina armar är skadade från gårdagens väsk-bär/burning (varfan heter det?!) för det var seeegt, men trots detta gick det ganska bra! Tog en dusch, slängde i mig en P-drink och stack in på Willys för att storhandla. Jag säger bara NO, NO, NO... never again. Jag vet varför jag undviker att storhandla om man säger så, för att jag har en bit att gå hem från affären. Utan väskor kan det kanske ta 20 minuter - men nu hade jag två jävligt tunga matkassar och en träningsväska. INTE OKEJ. Så var mina armar döda innan för gårdagens bärande och dagens träning, så är dom helt förstörda nu. Haha, nä kanske inte riktigt, men fy fan vad jag har ont i dem. Promenerade hem med tunga-tunga kassar och direkt när jag kom hem fixade jag käk. Pasta, kokta grönsaker, spenat, tacofärs och tacosås (ja, och ketchup till pastan).En STOOOOOOOOR portion. GOTT. MÄTT. TRÖTT. ja, så kan man sammanfatta det hela nu.


Jag ska njuta lite till av att inte någon är hemma, sedan ska jag sätta igång och plugga inför morgondagens presentation. Inte taggad precis - jag känner mig ungefär som en överkörd kossa - men det ska nog lösa sig i slutändan! Gud vad trött jag är... haha. Man ska inte känna efter när man TROR att man är trött ;-)
Vad hade ni till middag idag?

Måndag.

Godmorgon!

Hur är de med er en dag som denna? Måndag morgon igen... seeegt. Jag har just ätit frukost och sitter här och dricker och seeegar innan jag ska plocka undan och sticka till skolan. 10.00 ska vi mötas och då är det att skriva klart projektrapporten som gällder och sedan förbereda morgondagens redovisning! Men det kommer gå skitbra... Vi har bra fokus i vår grupp!

 

Annars är det träning som står på schemat - tror jag sticker till ALmedal för trotd allt är deras gym stört och idag väntar både kondition och styrka... Överkroppen ska plågas lite *gillar gilla*, sedan ska jag handla på willys och ikväll ska jag äta tacoköttfärs, keso, tacosås&pasta. MUMS! Haha, japp jag insåg precis att jag berättade heeeela min dag. Haha... Ha en bra måndag!

 

Vad ska ni hitta på idag?


Cheesecake.

Jag måt illa, har huvudvärk och är snurrig = åksjuka delux.
Fan vad jag hatar att åka tåg när detta inträffar! Vill bara lägga mig ner och tuppa av typ för jag må inte bra kan jag lova!

Köpte med mig en ostkaka när pappa och jag var och handlade innan och åt den ihopp om att huvudvärken&illamåendet skulle försvinna. Det gjorde det inte kan jag meddela. BLÖH!
Jag har dessutom kommit på ett tåg som stannar på ALLLA hållplatser/stationer. Hej och hå... KUL liksom. BLÄ, positiva jag är i i farten, håll i er så ni inte blir föööör psoitiva! haha... Nä men jag blir KINKIG delux när jag mår illa&har huvudvärk. Hela världen snurrar!
Kan ni inte berätta något kul för mig?

Train back to Gothenburg.


Nu sitter jag på tåget tillbaka till Göteborg.
Pappa och jag tog en tur till CityGross och handlade lite nödvändigheter - men det var inte mycjet som gick ner i mina väskor, så jag får handla lite ikväll också och sedan stohandla imorgon! Efteråt stack vi in till Lund, satte oss på Espresso House och tog vars en cappucino och en Mudcake (med andra ord kladdkaka) och snicksnackade innan tåget kom.

Hamnade visst i en tyst vagn denna resa - men det kan vara ganska skönt så man slipper allt skrik. Nu har jag kopplat på iTunes och tänker njuta till fullu av resan upp när man inte kan göra något. Jag har köpt med mig lite "godis" och ostkaka samt cola så jag ska nog klara mig dessa tre timmar ;) haha... Vid 18 är jag framme och då blir det mathandling så jag klarar kvällen och morgondagens frukost och sedan bär det av hem!

Fix&Trix.

Fullt ös medvetslös... Haha
Det är fullt ös här hemma. Jag har just tagit en lååååång duch - älskar att för en gångs skull ha en fräsch dusch. Det är inte riktigt samma sak i Göteborg om man säger så! Mormor kom förbi en snabbis & nu väntar packning och städning, sedan lunch och sedan är det dags att handla och sist men inte minst  - så går tåget tillbaka till Göteborg 14.55. Have a nice day!
Vad hittar ni på?

True.


Buffe.


Igår var Pappa och jag på Kiviks Äpplemarknad. Efteråt åkter vi till Simrishamn och lunchade på Börja olssons skafferi. Buffé blev det, många tallrikar. På buffen fanns Pastaröror, risröror, inlagda/marinerade rödbetor med parmesan, tomat+fetaost+olja-röror, marinerade ugnsbakade morötter, pajer, bröd, sesamknäcke, nötmjukost, ostbricka, marmelad, korvar, parmaskinka, olika såser&majonäser, ananas och en massa annat.
Det blev många tallrikar man kan jag meddela och sedan var man mätt hela dagen lång ;)

...

Usch, jag känner mig inte alls redo att åka tillbaka till Göteborg idag =( Jag vill stanna i skåneland ett par dagar till!

Chocolate.

Oförskämt gott framför en film♥


Last Night.

Har käkat Tacos med pappi&Marcus nu och resterande av kvällen tänker jag bara chilla i soffan och kanske glo på en film, det ser ut som om det bara blir jag och kissekatten hemma. Efter dagen lunch kom både pappa och jag i trötthetskoma och jag har fan inte kommit ur min ännu - that sucks. Haha.... Imorgon packar jag väskorna och sticker hem till Göteborg igen för en vecka fylld med massa massa plugg! Men först tänkte jag vara ekonomisk och göra upp matlista för kommande vecka + handlingslista för imorgon. Jag ska bli bra på att planera och dessutom kunna följa den!

Vad gör ni ikväll?


Päls.

Mormor och jag var ute och shoppade i torsdags, köpte en massa småsaker och kastruller osv. till min lägenhet, men denna lilla älskling fick också följa med mig hem. En "pälsjacka" i en längre model. Så mysig, stor, rymlig och sååå skön. Perfekt nu på hösten när det är för kallt för jeans/skinnjacka och för varm för vinterjackan!

MYSIG

VARM

GOSIG

 

Nu har pappi och jag just komit hem från en tur till kiviks Äpplemarknad, sedan åkte vi till Simrishamn och käkade buffe och efter det hamnade vi i koma så hemfärden var låååång. In om CityGross och handla käk och nu har vi slängt oss på vars en soffa och tänker inte röra en fena på läääänge!


Jeans.


När Malin och jag (& mammi+pappi) var i Halmstad i Augusti så shoppade jag dessa små söta jenas från Gina. Sååå coola egentligen, enda nackdelen är midjan som är precis feeel höjd. Antingen skulle de vara liiite högre eller lite lägre (fast, jag har lång överkropp, kanske det beror på det?).

Iallafall tycker jag att de är ascoola, det är så snyggt med skinndetaljer på jeans, leggings osv.

Lördag.

Godmorgon!
Lördag idag... Usch, jag vaknade redan halv 8, inte kul alls. Tänkte smita upp och koka kaffe snart och sedan blir det mysfrukost med pappa & ev. brosan om han är vaken. Idag blir det troligen Kiviks Äpplemarknad för hela slanten, kameran åker isåfall med och en hel del foto blir det förhoppningsvis. Mysigt! Det är så hääääärligt att dela samma intresse som föräldrarna ibland =)
Vad ska ni hitta på denna lördag?

Pizza.

 

Dagens middag blev hemmagjord pizza med egengjord tomatsås gjord på små cooktailtomater, massa vitlök, tomatpure och kryddor (och lite ketchup för att dryga ut den), sedan lassade vi på färska tomater lök & parmaskinka. In i ugnen och sedan på med färsk spenat. Sjukligt gott♥
Vad hade ni till middag idag?

Today.

Just nu: Bridget Jones Dagbok, Risenchoklad (fryst OFC!) och iskall Seven up light♥
LOVLEY

Dagens låt: "Jag vill"
Dagens frisyr: Slarvig knut mitt på huvudet.
Dagens smink: Inget, jag "luftar" huden. SÅ skönt!
Dagens klädsel: Träningskläder/Victorias Secret mjukis, stoor hood & raggisar.
Dagens händelse: SATS-träning.
Dagens vill ha: Alla amazing höstkläder jag ser i butikerna & massa nya träningskläder.
Dagens drog: Träningen!
Dagens tråkigaste: Mammi åkta på team-building med någon armé.
Dagens finaste: Tjejerna som hjälpte mig idag så jag kunde träna på SATS.
Dagens måste: Risenchoklad
Dagens dricka: Seven up, cola zero, vatten & kaffeByte.

Det blev visst ett litet designbyte såhär unde kvällen...
Är inte helt nöjd, men det får kanske vara lite såhär... Behövde en liten förändring kände jag!
Vad tycker ni?
Hur som, den stannar nog inte sålänge eftersom vi trots allt går mot hööööst nu och sommarbilder känns lite passe. Det känns mest som om de skrattar åt en och hånar en lite smått för att vi nu har en massa månader med kyla och obhagligt väder framör oss! haha...

VS.SATS - Västra Hamnen.

 

Det blev en tur till Sats Västra Hamnen idag, tack vara hjälp från Malin Svensson. Tusen tack tjejen! helt underbart var det att vara tillbaka. Livsglädje multitask♥ Jag körde lite cardio och sedan överkroppsstyrka (dvs. mage, axlar och armar) Underbart!

Innan dess var jag en tur på jobb för att hämta lite saker och snicksnacka med mina underbara kollegor (eller kanske det är dags att börja skriva ... forna kollegor =(....) och efter gymmet var jag och lämnade tillbaka en massa böcker på olika bibliotek.

Nu har jag tagit en dusch, fixat ihop lite mackor med massa massa massa goda pålägg och tänkte chilla, säga hejdå till mammi och sedan fixa ihop pizzadegen till kvällens middag.
Fullt ös medvetslöd heeela dagen lång, men fan vad härligt!

CoffeAndMilk.

Godmorgon!
Jag har just vaknat och sitter här med kaffe & mjölk, lyssnar på musik och bara chilla!
Fredag idag.. Jag ska åka och besöka jobb och hämta lite skor där, sedan ska jag till biblioteket och lämna böcker och sist men inte minst så ska jag ev. in om min gammelmormor och hämta en ny dammsugare som hon köpt till mig. Ikväll sticker mamma upp till Svriges ände (typ) för kurs fram till torsdag, så jag hoppas hinna säga hejdå till henne eftersom vi inte syns mer under hemma hemmavistelsen och ikväll ska pappi, jag och Marcus äta hemmagjord pizza. MYSPYS!
Vad har ni för planer för denna fredag?


Förövrigt, jag lovar att nart börja använda kamerna
igen istället för dessa usla mobilbiler.
Men det är såååååå bekvämt!
Sorry, hoppas ni överlevet ett tag till!

Loosing it.

Jag har haft en heldag med mormor idag.

Shoppade en massa, lunchade på BK, stack till IKEA och shoppade ännu mer. Sedan åkte jag hem, gjorde rårörda lingorn tillsammans med pappa - ingen jävla köpeskit som han så fintsäger! Haha... Sedan käkade jag lite mackor, lagade middag och sedan hade vi en mysig middag tillsammans hela familjen beståede av senaps-köttfärslimpa & ugnsbakad smålök samt morötter, kokt potatis, rödvinssås och sallad.

MUMS!

 

Nu har jag precis bakat kladdkaka med marshmallows och slängt mig i soffan tillsammans med mammi och pappi. Klockan 8 börjar Losing it wiht Jillian (min idol by the way) och då blir det kladdkaka för hela slanten. Första gången jag ser hennes program, men med tanke på att jag tycker hon är supercool, så kommer det säkert vara ett klockrent program!

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090602/293.michaels.biggestloser.060209.jpg


Torsdag.

NU: Frukost med protte-gröt och en stor klick av pappas gooooda äpplemos och en stooor klick av pappas gooooda björnbärssylt (iår har han verkligen lyckats! Såååå gott är det, fast iofs lyckas han konstigt nog för det mesta. Skicklighet eller tur? haha)

Om 40 minuter hämtar mormor upp mig och sedan ska vi ut på stan, shoppa lite kanske, luncha, fika och bara ha det skitbra! Vad ska ni hitta på idag?

SATS.

VARFÖR har vi inga gratis provträningskort på SATS nu när jag är hemma?
Vi har ju haft en miljon upplagor innan...
BLÄ!
Jag som ville till SATS idag eller imorgon för lite nice workoutfeeling :/

NoWords.


Train.

Hallå!
Äntligen onsdag... Tåget har precis avgått hem mot skåneland och om sisådär 2,5 timmar är jag framme i Lund. Jag missade dock att boka plats på tåget, så det är "ospecificerad" som gäller vilket gör att jag håller tummarna big tim för att det inte ska komma någon och vilja sitta på min plats för att dom har bokat. Jag håller tummarna! Ett annat alternativ kan vara att tåget inte stannar förren i Lund (haha, stor chans liksom) och att det i sin tur gör att inga fler stiger på. Haha, nä det löser sig... Jag sitter här med min cola och ska försöka ignorera illamåendet som kommer av att åka tåg!

Idag var det handledning som gällde inför projektarbetet. Det gick finnemang verkligen och hon sa istortsätt att vi redan nu var godkännda på projektarbetet - så nu ska vi bara jobba mot att få VG på det också!

Annars idag blir det mest chill. När jag kommer hem blir det food med familjen, en mysig mack-middag har jag bestämt. För när vi var yngreköpte vi ibland nybakat bröd, en massa pålägg, tände en massa ljus, kokade te och gjorde goda mackor som vi åt tillsammans hela familjen. Det är så myspys så jag bestämde att vi skulle ha de även idag! Haha.. jag har även begärt på köttfärslimpa med kokt potatis och rödvinssås samt pizza... Det blir en god matvecka - men man måste ju passa på när man är hemma! Haha...


Edit: Fan nu stannar tåget... Hååååll tummarna!

"Everyday brings you somthing new"


Nu ska jag fixa lite food och sedan slänga mig i sängen med twilightboken och lite musik och chillepilla. Resterande av kvällen ska ägnas åt packning & kanske plugg. Imorgon bär de nämligen av hemmåt! Eller ja, först väntar ev. träning, sedan handledning kring projektarbetet och sist rapportskrivning, men halv 4 sitter jag på tåget hem till Skåenland igen för ett par dagars mys hemma med familjen och vänner♥ Underbart.

Så nu vet ni, blir det dött här - så hörs vi någon dag under resten veckan!
Ha en bra kväll♥

Happy.


Foto: Moi, 2010.

Fan vad nöjd jag är med denna dagen!
Vet inte vad det är, men jag är så lycklig! Visst, jag har varit uppe sviiintidigt, suttit i skolan och jobbart hårt trots att solen skiner från en nästan klarblå himmel & jag har massa mer plugg att göra, men det är så jävla härligt iallafall!
Livet är fan great!
Har ni haft en bra dag?

Tisdag.


Godmorgon!
New day ones again...
Idag är det projektarbetsrapportskrivning som gäller fullt ut. Hoppas verkligen vi ungefärligt blir klara! Det hade varit nice♥ Jag trodde klockan skämtade när den ringde 6.30 idag, och imorgon ringer den ÄNNU tidigare.. BLÄ, men då ska jag hem på eftermiddagen så då kan man acceptera allt, haha.
Vad ska ni ha för er idag?

Det är kallt och kyligt, blåsigt och grått idag - men ännu regnar det inte iallafall. HÄRLIGT! Det blåste verkligen sjukt mycket när klockan ringde att jag fös bara jag täääänkte på att jag skulle gå upp ur min varma säng, men sagt och gjort - det är lika bra att studdsa upp illa kvikt och nu har jag hoppas i chillkläder, drukit kaffe (ovanligt starkt - what happend??) och ätit prottegröt med milk (yesbox, jag försöker vänja mig med mjölk i gröten, det går... helt okej med laktosfi variant - förmodligen för att den är sötare!). Gud, jag trivs verkligen här i Göteborg! Det är så underbart! Visst, kompiskretsen är ännu inte extremt stor, men det kommer. Men jag älskar staden, jag älskar att bo "själv" (nåja, snart iallafall), jag älskar mitt gym, trivs i skolan och ja, I like Gothenburg♥ Fast det kunde faktiskt blååååååst mindre här. Haha..

Ballerina Kladdkaka Vanilj.


Titta vad jag hittade i affären tidigare i veckan.
Ballerina kladdkaka vanilj, den nyasta varianten som även är motpoolen till "kladdkaka-varianten" som kom tidigare i år. jag tror definitivt att denna kommer vara urgod. Jag är inte så förtjust i ballerina och i kladdkaka-varianten tycker jag helt enkelt att det blir för mycket choklad (Gillar inte choklad i sådana sammanhang) men denna tror jag kommer bli som en kopia på Oreos och Oreos älskar jag ju! Dock känns det som om man gått bort från hela "Ballerina"-varianten nu, för ballerina ska trots allt ha en ljus och en mörk kaka och dessutom ha hål i locket och det har dom ju verkligen tappat nu...
Men men, smaken kommer det förmodligen inte att vara något fel på - även om det är en direkt kopia av Oroeos!

WorkOut.


Nu ska jag fika lite, slänga på mig träningskläderna, packa väskan och sedan ta mig till Almedal för ett träningspass. Så underbart! Sedan blir det hem för pannkaks-lunch, plugg och efter det ska jag slänga mig i sängen med Twilightboken och bara sjunka in i historiernas värld.
Så underbart!
Ha en grym dag alla - var nu inte för upprörda över valet.
Gjort är gjort - nu är det fyra år tills nästa gång.
Det är inte lönt att sura ner sig över...

Måndag.

Okej, nu är valet över... NICE!
Godmorgon btw!
Måndag igen... har ni sovit gott? Det kan jag väl inte preciiis tycka att jag har, eller jo! När jag väl somnade, men fram tills dess så gick det bara inte. Jag låg till omkring 03.00 innan jag kom till ro. Detta är INTE kul! Sömntips någon? jag blir galen!

Idag är en ny dag och nu är det bara två dagar tills att jag ska pka hem!
yeeeeh, canät wait.
Just nu känns det som om jag bara VILL HEM - mer än allt annat. Det ska bli så otroligt härligt. Men innan dess, så har jag 2,5 dagar kvar här i Göteborg och de kommer spenderas med plugg, träning, plugg, plugg och mer plugg! Japp, that's life - and I like it.
Vad ska ni hitta på idag?

Val.

Förlåt, men jag fattar inte vem som van valet?

Alone.

Blööööhhh... Nu har jag just lämnat av Emma på tågstationen. Jag har haft en awsome weekend verkligen, så mys att ha henne här. Kvällen kommer bara att spenderas med mys, det har varit en intensiv helg nämligen så man är liiiiite trött kan jag erkänna. Nu blir det popcorn, godis, mackor och te´- mys innan sängen väntar♥

Hoppas eran helg varit toppen!


Söndag.

Goodmorgon!
Jag har en amazing tid med Emma här och ikväll åker hon hem! BLÖÖÖÖ... men på onsdag ska jag med hem så det känns helt okidoki ändå! Jag sov sov en kratta igår, somnade vid halv tre-tre-tiden och vaknade vid halv nio, efter en heeeeldag med tvättande (japp, Emma hjälpte mig att tvätta för första gången här) och shopping, ett glas vin och middag ute så var jag heeeelt slut och vi avslutade kvällen med ett par avsnitt Sex and the City, popcorn och godis i sängen innan vi somnade och jag lyckades sova som en stock fram till halv 10. Rekord här kan jag meddela.

Nu har vi ätit frukost och nu väntar städning, packning, sminkning och sedan ska vi bege oss ut igen för ytterliggare en dag med fönstershopping, sedan ska vi in om och handla lite öl & grönsker och ikväll vid halv 8 så sitter Emma på tåget hem igen och jag sa ta mig hem och vila ut efter denna helg. Nä men det har varit skitkul och vi har ytterliggare en superdag framör oss.

Röstar ni idag?
Eller har ni förtidsröstat?
Jag gjode min röstning i fredags... ska trots allt bli kul att se vad resultatet blir även om jag ör oinsatt! haha... ha en bra dag alla♥ Det tänker jag ha men nu blir det till att ta och fixa till mig så vi kan ta oss ner till city!

Palace

På Palace med vin och nice sällskap, det är livet det!

EMMA.

Idag kommer Emma upp och stannar tills på söndag vilket kommer betyda - very bad update.

(okej, jag vet att uppdateringen i allmänhet inte ä toppen - men det blir örmodligen ingen uppdatering alls denna helgen då jag tänker njuta av varje sekund som snäckan är här)

Så vi hörs på söndag!

Ha en toppenhelg, njut, ha kul och lev livet!


Vote.

http://blog.aljapaco.se/wp-content/uploads/2010/08/val2010.jpg


Godmorgon!
Hur är läget idag? jag gick och la mig redigt tidigt igår... men trots det somnade jag inte förren vid halv två. Kanske inte det mest optimala, men men... jag låg och lyssnade på musik och fundilerade.
Idag är det fredag och EMMA kommer hit. Yeeeh, dey ska bli grymt nice♥ men nnan dess tränkte jag försöka ta en promenad - just nu är det iallafall uppehåll och dessutom ska jag försöka hinna med att förtidsrösta. Vem jag ska rösta på - ja det är en annnan femma - för jag har INGEN ANING. Mina kompisar försöker förklara, men jag är så trög! Okej, de bygger endel i okunnighet och intresse också. Jag vill liksom plocka delar från de flesta partier! Haha... Iallafall, skit samma... Jag får väl stanna vid Brunnsparken eller Kungsportsplatsen om jag fortfarande inte har någon aning i eftermiddag och lyssna på allas snackerier där innan jag sticker och förtidsröstar i Nordstan. Inte för att jag känner att jag varken har tid eller pallar det - men kanske värt ett försök? Jag är ju lite "gammalmodig" känns det som, alla bara springer och förtidsrösta hipp som happ, men jag vill ju helst rösta på söndag, på den riktiga valdagen. Men det går ju inte eftersom min vallokal lite i Staffanstorp och well, det är liiite många mil att åka ner för att rösta. Haha, but thats life.
Är ni insatte i hela denna valprocessen? http://www.nynashamn.se/images/18.6f017df6112ae0dea21800017024/Valsedlar(2).gif
Har ni röstat eller ska ni?

MyDay

 

Idag gymmade jag... det gick seeegt.

Eller, det kändes segt i kroppen helt enkelt. köpte en proteindrink och stack till MM sports.

 

Sedan spenderade jag mycket tid på spårvagn..

Förresten, så älskar jag mina boots!

Efter besöket på MM sports så stack jag hem, slängde i mig knäckemackor och sprang ner till bussen för att åka in till City och möta upp Moa. Vi tog spårvagnen till Haga där jag randomly sprang på min gamla danslärare från låååångt tillbaka. Redigt nice & väldigt kul. Sedan blev det Kyckling, avocado och briemacka (minus brie) på "Le petit cafe" i Haga. SJUKT mycket folk, sjukt mycket smarriga kakor att välja mellan, sjukt lite mackor såhär på eftermiddagen och kanske en aning "over priced" men vafan, det var mys.

Hoppa på spårvagnen hem, bytte till buss och sprang in om Ica focus för att handla, snackade med mormor i telefon och sedan promenixade jag hem. Sedan har jag bara chillat, snackat med pappi och nu har jag precis ätit lite mackor, knäcke och yoghurt och tänkte lägga mig och lyssna på musik.

Snabb-update om min dag... Intresseboken antecknar!

Nej nu skiter jag i detta.

GODNATT


...

 

But today, så har jag fikat med Moa på "Le petit café" i Haga.
But tomorrow, kommer Emma♥
But on wednesday, åker jag hem.

Mot Sportlife.Nu är det dags för mig att ta tag i mig själv, hoppa i träningskläderna, äta lite knäckemackor och promenixa bort till Sportlife.
Pepp-pepp-pepp... haha, jag vet att bara jag kommer ut blir det great, men just ATT komma ut är aldrig lätt ;)

Torsdag.

Godmorgon!
Torsdag idag... No school...Sol, nåja, den föööörsöker iallafall. Blev väckte lite i nio av sms från äslklingen Emma! Imorgon kommer hon upp här! Så jävla myspys♥ Frukost framför USA-bilder, chill och om en stund gymmet! NICE..

Vad är era planer för dagen?

Tåg.

Yeeeeh!
Hemresa nästa onsdag är nu bokad. Kommer vara hemma mellan onsdag och söndag = helt underbart♥
Nu får jag tänka positivt.. det är ju trots allt det man ska göra när alt känns jobbigt!
♥ TORSDAG: Träna & fika med Moa.
♥ FREDAG-SÖNDAG: Emma är här♥
♥ MÅNDAG: Träna och plugga
♥ TISDAG: Projektarbete
♥ ONSDAG: Handledarmöte, projektarbete och hemresa♥
Nu är det bara en vecka på - det ska jag påminna mig om!
Jag har just ätit lite mackor och tänkte ta och krypa ner i sängen, plugga i iPoden och läsa lite twilight♥

HarryPotter.

Jag har aldrig varit en tjej som läst alla Harry Potterböckerna (om jag ska vara ärlig har jag faktiskt bara läst första sidan i första boken!) men att se filmerna på bio har blivit som en slags tradition. Jag har alltid gått och sett dem med mamma och pappa och även brosan min ibland och det är så mysigt. Här är trailern för "Harry potter and the deathly hallows" som har premiär den 19 November. Detta är alltså första delen av den sista filmen och del tvp kommer sommaren 2011. vad som dessutom är lite spännande med denna är att den ska visas i 3D. Extra kul är det eftersom jag inte läst böckerna så vet jag inte vad som kommer ske vilket är jättekul =)

Ska ni se den?


Thoughts.

Det belv en liten tur ut...
Inte lång, inte lång alls... men en liiiten och det behövdes. jag behövde få traska runt med musik i öronen, tänka på annat och bara vara i min egen värd. Komma bort - bara vara migsjälv, bara vara jag!


Det är så mycket tankar nu.
Det är inte det att jag inte trivs i staden - jag älskar Göteborg.
Det är inte så att jag inte trivs i skolan - jag älskar skolan.
Det är inte så att jag är all alone - för det är jag inte.
Det är inte så att jag har hemlängtan för att jag vill hem - för det har jag inte. Jag saknar familjen och vännerna jättemycket, men det betyder inte att jag vill lämna allt här. Absolut inte.

Utan anledningen och den största bidragande faktorn - är som jag har skrivit förut - min bostadssituation. I don't like it at all. Jag vet att det bara är två månader kvar, men två månader är 3 gånger så länge som jag har bott här NU och jag är redan totaly nut's på hela situationen!
Det är väldigt jobbigt och påfrestande när man bor på ett ställe där allt går emot det jag är uppfustrad till. Det är jobbigt när man inte riktigt känner sig välkommen, det är jobbigt när man inte har något egent, det är jobbigt att inte få vara ifred, det är jobbigt när det känns som om den enda anledningen till att man bor här är möjligheten "extra inkomst". Men men, det är bara att bita ihop nu.
Jag har skolan.
Jag har träningen.
Jag har familjen & vännerna hemma.
Jag har mina nyfunna vänner här.
I'm gonna make it.

Idag: Inga planer.
Imorgon: Träning, fika med Moa.
Fredag-Söndag: Emma är här.
Måndag: träna och plugg.
Tisdag: Projektarbets-plugg.
Onsdag: Projektarbetsplugg & åka hem♥

...

Ändrade planer idag också...
Hä regnar det ena sekunde, åskar andra och är sol nästa... har vädret klimakteriebesvär?
nej, nu ska jag ta mig ut på en promenix tror jag. Känns som om jag måste rensa tankarna. När jag kommer hem blev det nog en dusch och sedan ska jag boka hemresa för nästa vceka!
LÄNGTAR!

Onsdag.Godmorgon!
herregud, jag trode seriöst att jag skulle dö när klockan ringde 6.00. Är detta ett skämt? Men det var det inte. Det var bara att hoppa upp ur sängen, klä på sig och nu sitter jag och käkar frukost. Tänkta ta bussen vid lite i 8 etersom jag måste skriva ut mina papper innan seminariumet klockan 9.00. Sedan blir det till att arbeta med projektarbetet och ikväll ska jag ut och äta med Alexandra =) MYS!
Vad ska ni hitta på idag?
Nu ska jag dricka 20 liter kaffe så att jag vaknar till liv!
Hugs /R.

Monaco.

Ge mig sol, värme & familjemys!

Bilderna kommer från isommras när vi var i Nice. En dag tog i nämligen tåget till Monaco, pomenixade, kollade in Casinot, åt glass & hade det allmänt bra. men det var såååå varmt denna dagen, det var helt sjukt. Idag önskar jag dock att det kunde vara lika varmt, att solen kunde titta fram (okej, det är mörkt nu, men imorgon då) och att det skulle vara en varm och skön sommardag. Att man kunde sitta i trädgården och fika med familjen, grilla och bara njuta av livet.

Jag saknar familjen lite, familjemyset. jag älskar min familj & mina vänner, jag behöver dem vilket gör att det känns lite ensamt här och nu. Att vara inneboende är mer krävande än vad man tror. Att ständigt behöva vara social, att ständigt behöva vara "upp för" konversationer. Att ständigt få höra någon annans åsikter om allt & att inte kunna ta sig runt i huset som man vill... Nä, att vara inneboende är helt enkelt inte min grej. Låt tiden gå fort-fort-fort nu. Låt det bli den 12 november.

NU!


Truth.


Korv&rotmos.

Gårdagens middag blir dagens (sena) lunch...
(Jag lekte med photoshop i mobilen, därav kvaliten..
Men kul var det, just då ;))

Jag lovar, det är godare än vad det ser ut!
Kycklingkorv, rotmos, kokta grönsaker och en lite mallplacerad ketchupklick!
Haha..
Nä, nu ska jag äta upp!

Ja, jag älskar rotmos, de på "korv-tub" är super!
Ja, kycklingkorv är så mycket godare än vanlig korv.
Ja, kokta grönsaker börjar blit lite utkatat ;) men det är lättare att hålla "färskt" (haha) än färsk sallad.
Ja, ketchup var liiite fel til detta ;)

09.58


Nyvaken, osminkad och knullrufs!
Godmorgon!
Tisdagsmorgon... regnet öser ber bokstavligt talat, det gär grått, trist och allment segt, men vet ni, jag är glas ändå! Jag fick en god natts sömn, vaknade vid 8, halvsov till kvart i nio och låg sedan och läste till halv 10. Nu käkar jag frukost och dricker nypressat kaffe, lyssnar på Spotify och sedan ett par minuter tillbaka så har jag huset för mig själv en liten stund! Helt perfekt!

Dessutom fick jag gjort mycket pluggande igår, så jag har bara lite kvar idag vliket känns så skönt. Jag ska (förhoppningsvis om jag inte bangar) cykla till Sportlife Almedal och köra ett lite pass = myspass och bara skingra tankarna lite *tummen upp på det* och förutom dessa två sakerna är dagen ganska oplanerad. Lite tråk att inte "kunna" hitta på något - men jag peppar mig själv med att det bara är nu i startprocessen♥ Imorgon ska jag ut ju och äta med Alex, på torsdag med Silvia och på fredag komer ...... *trumvirvel* ...... älskade EMMA upp här. helt jävla awsome. Min älskling stannar till på söndag ocg det känns sååååå kul!

VGminus.

Förresten, idag fick vi tillbaka första seminarieuppgiften - den skriftliga delen och jag satte VG- på den (VG är max). Sjukt nöjd eftersom jag:
1. Inte fattade den alls
2. Satt dagen innan paniiikskrev
3. Inte riktigt är inne i "referens-strukturen" ännu
4. För att det helt enkelt var första saken i denna kurs.

Med andra ord, jag var ÖVERLYCKLIG när jag såg resultatet!
NICE♥

I'm a bitch


Haha... vad jag var kinkig i morse.
Men de är ju det jag säger, mitt morgonhumör är SÄMST!

Jag har just kommit hem, planerna för kvällen blev inställda - igen. fan också säger jag bara! NÄR ska sager gå som planerat? Jaja, inte ikväll. Sitter här och äter en tidig (ser jag nu på klockan) middag. Var så j*vla hungrig när jag kom hem så det är sjukt gott!
Har ni haft en bra dag annars?

Måndag.


Godmorgon!
herregud, är detta ett sjämt eller? Det var min första tanke när alarmet började ringa 06.15 idag. Det kan INTE vara sant, men det var det - fruktansvärt nog! VARFÖR läggar man som föreläsare en föreläsning måndag mårgon klockan 8.30 när vi inte har speciellt mycket föreläsningar just nu utan har egenarbete med vårat projekt. Så varför i skjuttsingens namn kunde dom inte lägga föreläsningen klockan 10? Haha, ni vet jag att de med all sannolikhet kommer kommer en massa smarta "anonyma" kommentarer om att "det är ju för att schemanen ska gå ihop", "jag börjar faktiskt blablabla, så sluta klaga osv" men det skiter jag i. För just nu är jag TRÖTT (märks det, jag känner mig som en bitch när jag är såhär trött!), jag har inte sovit ordentligt på HUUUUR många nättre som helst och jag anser FORTFARANDE att de vare snällare att lägga föreläsningen liiite senare. men skit samma, det går inte att göra något åt. Dock skrek varje ben och varje sinne i hela kroppen "NEEEEEEEEEEEEEEEEJ" när klockan ringden, "Foooortsätt att sova, klockan bara jävlas med dig", men det gjorde den inte. Nu är jag iallafall ppe, påklädd, sminkad och sitter med frukost. Mammsi handlade ju igår vilket innebär ÄGG i kylen, så jag unnade mig protte-gröt med keso, presskaffe och så ska jag ta lite knäckisar. Det värmer gott en kall morgon som denna.

Vad ska ni ha för er idag?

Här väntar somsagt föreläsning om rapportskrivning, sedan handledning och sist projektarbete med gruppen - med andra ord, ingen aning om hur lång denna dagen blir. Får se om det blir en tur till gymmet sen, eller om jag sätter mig och pluggar direkt. Klockan 19.30 ska jag nämligen möta upp Silvia i stan för att ta en fika, snacka och bara skvallra av oss. Så jädra mysigt ska de bli♥

Lägenhet.

Jag tänkte ta och berätta om vad det är jag har hemlighållt för er den senaste tiden...

http://andrejkaphotographyblog.com/Home%20Sweet%20Home%204.gif


Mamma och pappa just åkte hem igen efter en dag tillsammans här i Götet.
De hämtade upp mig kring halv ett och sedan åkte vi till Fastighetsbyrån för att träffa mäklaren och säljaren (som förövrigt är en total idiot - vemfan kommer 45 minuter sent till ett möte utan att ens be om ursäkt sen? Trög var han iallafall också och vi var måttligt irriterade kan jag meddela... men det får man vara när man klamar in 45 minuter efter avtalad tid på en söndag och sedan ställer fulkomligt pantade frågor som vi redan fått svar på en miljon gånger!) iallafall så gick kontraken igenom och alla skrev på. Jag har nämligen just köpt en lägenhet! Japp, en alldeles egen lägenhet här i Göteborg och det känns helt jävla awsome♥ Vi åkte och visade lägenheten för pappa som inte sett den innan och sedan stack vi till city och käkade buffe, drack champagne (inte helt bar att gäöra när man bara käkar frukoet! haha) och sedan fyllde mamma på min kyl med lite mat innan dom satte sig i bilen för att åka tillbaka till Skåne.

Jag är så jävla lycklig!
Senast den 12 November får jag tillträde till lägenheten och då ska vi måla om och fixa till den, badrummet kommer renoveras - enligt mina åsikter och vi ska fixa till resterande. Den kommer bli så jävla snygg!

Min-Min-Min-Min-Min-Min-Min-Min

HAPPY-HAPPY-HAPPY-HAPPY
Så-jävla-glad!

Dunkin'

I want a Dunkin'-coffe♥

CookiesAndCream


Som ni säkert vet har det kommit ut två chokladnyheter från marabou, varav ena är Cookies and cream. Jag fan dessa på pressbyrån och var bara tvungen att testa och dus så god den var. HEAVEN! Helt klart en favorit. jag hade min i frysen innan jag åt dem och gud, det var så gott.
Har ni inte testat så gör det... dock vet jag att det varit VÄLDIGT mixade åsikter om denna choklad, men allt jag kan säga är att den var sååå god! Try it!

Sen vill jag be om ursäkt för kvaliten på bilderna, men jag har kommit in i en "orkar inte ta med kameran-fas" så all fotografering görs numera med iPhone.

Tionde.


Favoritgodiset..
Sockerbitar
Bananaskids-skum
Center
Dumle
chokladcola
gräddkola
Vilka är era favoriter?
Godmorgon!
Utgången igår blev somsagt inställd och istället så chillade jag hemma framför Twiligt med en påse av mitt favoritlösgodis (egentligen de enda bitarna jag gillar om man bortser från Vaniljfudgé och "snöbollar" som jag också kan klassa in som goda) och glass. Riktigt mysigt trots allt!

Sova, ja det var något som det inte åsg ut som om jag skulle få göra inatt...
Jag vände och vred mig fram till närmare ett, sedan tog jag upp min bok, läste och drömde mig bort och helt plötsligt hade ännu en timme swischat för bi... Magen började kurra och jag käkade lite och tog en ipren för att försöka komma ner i varv och sedan gjorde jag ett nytt försök. Framåt tre-tiden tror jag äntligen jag kom tillro och vaknade lite över åtta. Att det dessutom var fest i grannhuset, det regnade som fan och det smattrade samt att paret ovan oss hade gäster som talade HÖGT var inte precis faktorer som gör det LÄTTARE att sova iheller. Men tillslut somnade jag ju och det är huvudsaken. Får helt enkelt försöka komma isäng tidigare ikväll.

Halv ett idag ska jag möta upp mammi&pappi och vi ska åka och fixa lite saker - sedan ska det FIRAS och ikväll lovar jag att berätta vad det hela gäller =)
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, fixa lite frukost och fortsätta försöka göra alla uppdateringar till telefonenen och datorn som jag skutit upp alledeles för länge ;) hehe

Godmorgon knullrufshår!

Nyvaken, Väldigt nyvaken... ja, vad ska man säga...

Knullrufs is the shit!


Löpning.

http://www.muscles.se/wp-content/uploads/2008/09/stockxpertcom_id614309_size02.jpg


Usch, jag känner verkligen att sedan jag flyttade hit så har jag "falit ur" löparformen helt och hållet vilket stör mig otroligt eftersom jag kämpat för att bygga upp det så mycket under hela våren och hösten. Men vad det hela grundar sig i - tror jag är det faktum att jag inte vet VAR jag ska springa här. Jag vill helst bara ge mig ut och springa från huset, men hur jag än mäter så blir det inte speciellt långt och jag vill gärna ha en runfa på omrking 5-6 km till och bröja med. Det känns så surt att sumpa allt det jag har försökt bygga upp så därför undrar jag om ni har tips på några bra löpställen här i Göteborg där man kan rasta sig själv lite? =)

Rain.

FYFAN
vad regnet bara förstör..

Värsta utekvällen var planerad, men vi har nu fått ställa in den för regnet.
Usch och blä vad dåligt humör jag blev på nu!
Istället ska jag gröva ner mig i sängen ikväll med en bok och en stor godispåse och tjura.. haha, nä, tjura ska jag inte för de gör inte saken bättre - men jag ska försöka mysa till det och göra det bästa av situationen och istället lääängta till morgondagen!

Jag lovar också, imorgonkväll ska ni få reda på vad det är som sker :D

14.30


Nice, Frankrike.
Augusti 2010.


Redan eftermiddag... var tar dagen vägen? jag har i.o.f.s ingen brådska eller någon tid att passa så det gör inget, för mig får dagen gärna rulla förbi av bara farten så att det blir kväll och jag kan möta upp min älskade vänn för lite firande, snack, vin och annat trevligt på något härligt ställe här i Göteborg!

Annars ser planerna ut lite som följer

- Frukost
- Gymmet
- Lunch

- Cykla till affären, panta flaskor och handla knäcke+mjölk+ cola så jag håller mig vaken, cykla hem igen
- Läsa lite, mysa
- Fixa mig inför kvällen
- Äta middag
- Promenera till avenyn
- Möta upp Silvia 21.00
- GIRLS NIGHT OUT!
edit: Nu fick jag visst tömma diskmaskinen också på mig...

Jag har varit på gymmet en tur. Mestadels cardio idag eftersom det känns som om jag kanske sträckt mig lite i en bicepsmuskel - eller så är de bara inte vana att få jobba ;-) haha... så jag körde inte styrka alls utan tog lite AMT & band. MYSIGT, tittade på tv och njöt av livet. Cyklade hem - eller ja, gick hem mestadels för det var uppförsbacke = jag kan INTE CYKLA! haha... Sedan kokade jag pasta & lagade en god lunch och nu blir det chill innan jag ska cykla till affären! Vad har ni för planer för denna dagen?

Lördag.


Lördag idag...
Godmorgon på er!
Jag vaknade upp 9.22 idag - rekord under min vistelse här. Så skönt att sova ut, det behövs inför kommande dag kan jag lova. Nu är det helg, och redan när jag vaknade kände jag lite hemlängtan - jag saknar att äta dricka på altanen eller i uterummet tillsammans med familjen innan det är frukost-time, att sitta och läsa en bra bok, chattra om allt ovesäntligt och ja, bara mysa på morgonen. Jag saknar det. Men det är bara att bita ihop - imorgon kommer mammi och pappi upp och det blir en heldag med dem och ja, livet kommer förändras lite för alltid - men på ett positivt sätt.

Men innan det är söndag - så ska man ta sig förbi lördagen.
Planer, ja det saknar jag inte om man säger så.
Träning står på schemat, jag ska cykla bort till Sportlife Almedal för ett myspass - dvs. inga krav, inga mål utan bara köra vad jag vill och vad jag känner för. Något säger mig att kombinationen - helg - öppet hus - mitt på dag - kommer resultera i SVIIIIINMYCKET FOLK! Hur som, sedan ska jag handla lite saker som jag missade igår, panta flaskor och kring 21 ikväll ska jag möra upp Silvia på Avenyn så ska vi fira-fira-fira... NICE dag med andra ord! Nu är bara frågan, hur i heeeela fridens namn ska jag kunna hålla mig pigg och allert tills det att jag ska lämna hemmet ikväll? Haha, när jag väl kommer ut fixar det sig - men det är ju sååå svårt att ta tag i sig själv när man redan "slappat till det". Haha, men det löser sig, kul ska det bli med en liten utgång tillsammans med snäckan♥

iPhoneskal


För en månad sedan köpte jag detta skalet från iPhoneskal.nu. Supersätt tycker jag, men tyvärr såg det inte alls lika dant ut när jag fick det, det var inte samma motiv alls. Dessutom tog hela processen sjukt långt tid, upp mot över en månad vilket känns otroligt för ett sådant litet skal. Jag funderar dock på att maila hemsidan och fråga varför de har en bild som inte alls liknar den bilden man får... Hade ni gjort det? Visst, det är inte fullt det skalet jag har fått - det är väldigt sött, men det är ju trots allt inte det jag har beställt och det jag föll för :/ dessutom är inte färgerna samma och inte blommorna eller ja, det ser helt enkelt inte alls ut som det på bilden..

edit: Jag såg nu att det hade kommit upp "vi har längre levanstid under sommaren" vilket gör att de är medvetna om det. Dock stod inte denna text när jag beställde, men somsagt, det är inte leveranstiden som gör mig besviken, den skiter jag egentligen i, utan det är motivet som gör mig lite ledsen /besviken :/

SPORTLIFE vs. SATS


http://johannajosephsson.blogg.se/images/2009/sportlife_makes-you-feel-go_31643609.gif


VS.
http://www.gratishuset.se/wp-content/uploads/sats.gif
Som ni vet har jag ju slutat att träna på mitt älskade SATS och istället köpt kort på SPORTLIFE här i Göteborg. Jag har alltid trivts väldigt bra på SATS och jag köpte kort där i januari 2008 och har aldrig haft något dåligt att säga om deras anläggningar, personal eller maskiner. Jag har trivts superbra både på Entré & i Västra hamnen i Malmö och så mycket tid som jag har spenderat där har verkligen gort att det har kännts som ett "andra hem". Jag har alltid försvarat SATS när personer har klagat på att de är så dyra och alltid stått upp för min åsikt om hur bra jag tycker dem är.
Men så flyttade jag till Göteborg. Jag var taggad för att få till träningen här också - eftersom det gjorde att jag hade ett "säkert kort" som gjorde att jag ändå hade lite "hemma-feeling". Men första gången jag kom in på SATS höll jag på att få slaganfall. Entrén var superfin, men sen kom jag upp i omklädningsrummet och jag säger bara - FY FAN! Gymmet var ingen hitt det heller, lite sunkigt och nergånget och jag var riktigt besviken när jag tog mig hem - det var så äckligt där. Jag bestämde mig för att testa ett nytt SATS, det såg också helt okej ut - men även det omklädningsrummet var äckligt - sunkigt - hårigt - skitigt - nergånget, ja äckligt. Maskinerna var kanske av en äldre sort - men det var ändå i förhållandevis okej skick - fast frtfarande sämre än vad jag förväntar mig av dem. Sista stället jag testade var även det en katastrof. få maskiner, dåligt utbud - ja, det levde helt enkelt inte alls upp till standraden som jag förväntar mig av SATS. Visst jag kanske har blivit bortskämmd i Malmö - men såhär ska det bara inte vara. Därför valde jag att frysa mitt kort (fram till nästa sommar) och istället köpa ett kort på Sportlife här efter att jag provtränade där. Deras lokaler är fräscha, fina, bra, omklädningsrummen har god standard och det har helt enkelt den klassen jag förväntar mig av SATS. Maskinerna är dock inte det samma - varken på cardio eller styrkedelen, så jag är fortfarande lite i "prova på fas" men jag är redan nu så otroligt mycket nöjdare med SPORTLIFE än med SATS GÖTEBORG.

Jag tror redan att jag har hittat min favoritanläggning av de jag har varit på och nu gör träningen mig lyckligt och glad igen och inte deppig och äcklad/ledsen som under SATS-perioden.

Så, där har ni anledningen till mitt byte.
Men alla ni Malmö-bor, jag rekomenderar GRYMT STARKT SATS entre och SATS västra hamnen. Det är underbara gym, underbar personal och underbara lokaler!
Men för alla Göteborgare, satsa på SPORTLIFE.

FredagsBio.


Myspys dag har det varit hittils... Promenixat och kollat in Sportlife Almedal, duschat, rakat benen, tvättat håret och gjort sådana nödvändigheter. Nu ska jag sminka mig och sedan hoppa på bussen till city för en fika med Moa och sedan bio♥ MYSPYS helt enkelt denna regniga och gråa fredag.

Men det är en rolig helg som väntar..
Träffa Silvia för ett glas vin imorgon kväll och på söndag kommer mammi och pappi upp. Viktiga papper sak skrivas och saker ska redas ut och sedan ska vi fira och ha det bra!
Min ensama helg blev ganska full-livad ändå!
Just the way I like it♥
Vad ska ni göra denna eftermiddag&kväll?

Memories never die.

Godmorgon!
Idag är jag kind off "ledig" med andra ord, ingen föreläsning, inget seminarium och inget möte med projektarbetet. Kanske sätter jag mig och pluggar inför nästa veckas seminarie lite senare, men det får vi se ;-) haha... Sov som en prinsessa inat, eller ja, jag drömde en hel del as usual, men när jag vaknade vid 6 lyckades jag somna om och regerade inte ens speciellt mycket när jag fick sms. vid 8,40 vaknade jag tillslut - rekordet av sovtimmar sedan jag kom hit! Wiiiihoooo, haha... nä men det var skönt, låg och läste en stund tills att jag fick sms om att det fanns formulär skickade till mig inför projektet som jag skulle ta och titta på. Men det känns ändå skönt att inte ha behövt stressa eller något.

Nu sitter jag och dricker kaffe med vanilj-syrup från Usa - I miss U.S.A♥ Sååå mycket just nu, det är sjukt. Jag vill bara tillbaka, jag vill bara njuta av allt är, jag vill besöka Sarah, jag vill strosa i city, dricka dunki'n & starbucks-kaffe i allt för stora volymer, äta bagels med konstiga smaker, äta glass i mängder - sprängfylld med kakdeg och olika såser och annat gott, äta choklad, dricka coffeinfri diet coke, äta peanut butter cups, köpa underbart goda "bar's" med olika smak och njuta av varje tugga, jag vill shoppa, strosa i central park, se alla löjligt dyra butiker, shoppa i roliga mataffärer, köpa smink till urlöjliga priser, drömma mig bort inne på sephora, slåss om kläderna inne på Forever, shoppa urcoola smycken i de mest bisarra affärer - JAG VILL TILL USA HELT ENKELT! Jag vill jag vill jag vill! Usch, nu vill jag nästan gråta också... haha, men jag vill så gärna tillbaka, jag vill så gärna leva livet där, jag vill så gärna bara få uppleva allt igen!

Okej, det var inte alls detta inlägget skulle handla om, jag kom helt off track. Kommer inte ens ihåg vad jag skulle skriva, så istället får ni njuta av usa-bilder!
MINNEN♥

Okej, nu saknar jag bara Usa och Sarah ännu mer...
BLÄ.
Det var ju inte det som var meningen.. hur som,
SARAH: I miss YOU♥
USA: I miss it!

Some moments.

Promenixade ner till affären eller kanske bensinmacken är ett bättre benämningssätt och köpte Popcorn - ofc, estrellas färdigpopade! Och sedan spenderade jag kvällen med film (okej, jag har bara sett de första 10 minuterna fortfarande - tur att jag sett filmen en miljon gånger innan), popcorn och glass. MYS! Det har verkligen varit en lyckad dag idag och jag lovar - såklart allt är slutfört så ska jag dela med mig av det till er!

Jag hade mina nya boots på mig... love them trots att jag får skoskav!

Inne på Ica hittade jag denna random colan...
Minns att det fanns vanilj-cola för ett par år sedan - men jag minns även hur otroligt mycket jag hatade den, så jag avböjde faktiskt att köpa denna, eftersom risken var stooor att hela burkan hade slängts illa kvikt!

Inne i butiken fanns också en massa amerikanska produkter....
behöver jag en berätta att jag har lite usa-längtan?
No, I don't think so!

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i sängen tror jag... lyssna på musik eller titta på film eller kanske sova... eller läsa, eh, jag ska iallafall krypa ner i sängen. jag har helg nu - känns skönt och om allt går som det ska kommer mamma och pappa upp på söndag för att avsluta dealen! Hehe, hope so, för lite hemlängtan har jag, även om jag älskar livet här!

Sushi.

 

Idag firade jag livet med Sushilunch tillsammans med Alexandra på ett fint lite hak i Göteborg, bara ett stenkast från allt och dessutom mitt emot Lejonet&Björnen-glassbaren. Sushi, soppa & ett väldigt irriterande bi på uteserveringen gjorde det till en mysig lunchdate (eller ja, minus biet och plus Alex). Dessutom satt det bra efter ett träningspass - även om jag fortfarande är inne i ett såkallt "prova på maskinerna"-fas på Sportlife.
Men sushi är gott och 58 spänn kostade 8 bitar + soppa. Inte så farligt måste jag säga! Dock utan dryck, men man kan inte få allt!

Happy

Lycklig Lycklig Lycklig

Nionde September tvåtusentio

Godmorgon!
Oj vad det känns som om bloggen kommer i skymundan och blir bort glömd. I går eftermiddag/kväll hade jag all tid ivärlden att berätta om ja antingen bytet av träningscenter eller om vad som pågå här - men lockade det? Nej, inte det minsta. Istället spenderade jag kvällen med en promenad i området. Kvällssolen lyste starkt och det var varmt och skönt ute. Sedan köpte jag popcorn och chillade framför FB hela kvällen, chattade med mammi&pappi, smsade med vännder och ja, gjorde väldigt lite vettigt egentligen. Men trots detta så är jag inte riiiiktigt red att ta bort bloggen helt - så vi får väl se hur det blir i framtiden.

Idag är det föreläsning mellan 10.15 och 11,45 om Presentationsteknik. Antar att det är infor projektarbetet vi håller på med nu. Sedan blir det gymmet tillsammans med Alexandra och där efter ska vi avnjuta en goooood sushi (kanske?) lunch tillsammans. Inför kvällen får vi se vad som sker - kanske blir det plugg kanske blir det filmhyrning. Filmen "Remember me" lockar fortfarande en massa... Lika bra att se den, så blir det inte idag blir det kanske på söndag?

http://www.twilightsaga.se/wp-content/uploads/2010/04/arobert-pattinson-remember-me-8-1-10-kc.jpg
DAYS in GBG.

Godmorgon!
Först måsta jag bara säga, jag ska berätta om varför jag bytat ut SATS nu, men det kommer ett enskillt inlägg om det såfort jag har tid att skriva.
Idag är det onsdag... tror jag, jo det är det nog, haha, jag känner att dagarna lite flyter ihopa med varandra. kring 10.30 ska jag möta upp min projektgrupp för arbete. det ser ut att bli en fin dag = myspys.

Gårdagen var superbra, lite lång då jag helt oförutsätt fick värsta dö-tiden mellan 10.30 och 14.30, men det löste sig med att köpa en bok (hade såklart ingen med mig, jag som ALLTID har det i vanliga fall!) och så satte jag mig på ett café och fikade, läste i solen och bara njöt av vädret. Lite shopping (AJABAJA REBECCA!) och sedan tillbaka till universitetet för seminarium!
När vi slutade en bit efter 16 stack jag till Sportlifé och provtränade + köpte kort och sedan åkte jag hem och åt samt slappade framför datorn. Bra dag helt enkelt, men såklart - som alltid när jag är "uppspelt" för något så kan jag inte sova, så jag kom nog inte till ro förren en bit efter ett inatt, men det är inget att göra något åt. Dessutom har jag en jävla träningsvärk in my ass! Varför? Jo, för att sportlifé inte har samma maskiner som SATS = ny träningsform = sviiiinjobbigt och träningsvärk. Jag orkade inte ens köra Cardio-delen på samma sätt som jag brukar, men skit samma... om cardion var sviiinjobbig och förkortad tidsmässigt, så gick styrkan bra. Dock är det kanske inte bäst att "provträna" på ett ställe klockan 18 en kväll när hela gymmet är FULLT av folk, men det är sådant man inte tänker på! Haha... Eftersom jag tog bussen in till stan på morgonen så promenerade jag hem i det vackra vädret. Så varmt var det ute, så fint, så mysigt. jag gick där i mina egna drömmar och bara njöt av livet. Det faller på plats nu, visst jag har lite hemlängtan och jag vet en sak som kan göra det hela ännu bättre, men det liksom stämmer nu, jag älskar Göteborg, jag älskar livet här, jag älskar staden. Jag håller tummarna för att den sista saken också faller på plats! Jag vet att ni inte vet vad det är, men kan inte inte hålla tummarna för mig närmsta veckan ändå? Så ska jag berätta sen!

Sportlife.

Idag skiljde jag mig officielt från SATS och gifte mig med Sportlife!

School.Godmorgon denna tisdag!
Hur är allt med er?
Idag är det en tidig morgon som gäller... 9.00 ska jag möta upp min projektgrupp för arbete och 14.30 är det seminarium som gäller! Wish me goood luck!
Just nu sitter jag och dricker kaffe och äter rostade mackor med leverpastej och mammi's inlagda gurka på. SÅÅÅ GOTT♥
I eftermiddag ska jag provträna på sportlife här i Göteborg eftersom från och med idag - så är jag och SATS skilda!
Vad ska ni göra idag?

FALLA.

http://lowice.blogg.se/images/2010/images_cykel_82393194.gif
Jag skulle cykla hem från stan och stannade vid övergångsstället för rött ljus... vinglade lite med cyklen, hade tårna i asfalten, jag når precis, men de var nere, cyklen var full-laddad med väskor och dator, popcorn och böcker, jag dagdrömmer liiiiite för mycket och vips som det var, så ramlade jag rakt ut i vägen & alla sakerna flög av cyklen...
haha...

Jag lovar, människorna i bilarna runt mig skrattade GATANTERAT!


Jag måste vara en av de få människor som kan ramla med cyklen utan att faktiskt cykla på den..

STUDY.ALL.DAY.LONG.

Ey yo crazy girls!
Haha.. okej, jag skoja, jag är trött, trött, tröttt och har pluggat konstan sedan i morse. Mitt huvud är kapputching tomt nu och jag mäker att jag tänker lite som i devala. Trots detta är jag inte alls säker på att det jag har atbetat med är rätt eller ens i närhten av rätt för jag har verkligen ingen aning om hur detta arbete till seminariumet skulle skrivas. dessutom har jag nu kämpat i tre timmar med bara REFERENSERNA för att försöka få dem rätt i texten och i slutet att arbetet. But WTF, nu ger jag upp - jag har försökt och är det fel får jag väl göra om det? Det är trots allt första saken vi gör i kursen, allt kan inte vara perfekt. jag har ju VERKLIGEN försökt.


Just nu sitter jag på Condeco, jag har fika cola och kanelbulle (sjukt gooood!) och suttit och pluggat här hela eftermiddagen. Jag kände att jag behövde komma ut ur lägenheten i förmiddags, både för att slippa känna mig så ensam och för att liksom få lite områdesbyte. Ibland kan det faktiskt hjälpa lite...

Jag tänkte bege mig tillbaka hem om en liten stund och sedan tror jag att jag slänger på en film och bara myser. Imorgon drar nämligen projektarbetet igång och sedan är det seminarium som gäller - så det blir fullt ös hela dagen. dessutom ska jag ev. tresta Sportlife också (men mer om det senare).
Hur har ni spenderat er eftermiddag då?

Plugg.

Förmiddagen har bestått av plugg, plugg, PLUGG!
Jag är inte klar än, det är en massa referenser osv. som ska skrivas jag jag fattar inte hur, men det ska jag ta tag i senare. Nu sitter jag och käkar lunch och snart ska jag dra till gymmet. Tänkte testa av Valhalla idag och sedan åker jag nog in till stan, kar en fika och fortsätter att plugga... Seminariumet är imorgon, så det måste liksom bli klart idag ;-)

Hur har ni spenderat förmiddagen?

Thoughts.

Igåtr i bilen påväg upp till GBG


Idag känner jag mig lite ledsen...
Jag har lite hemlängtan, eller hemlängtan kanske är fel ord, jag älskar Göteborg, men jag saknar alla där hemma trots att jag varit hemma i helgen. Jag saknar att vara i ett rum/hus som är mitt, jag saknar att ta en fika med vännerna, jag saknar familjen... Ja, jag känner helt enkelt mig lite ensam.

Nu har jag just ätit frukost.
Mackor med leverpastej och mammas hemmagjorda gurkor (nivet inlagda... smarr!), kaffe (som jag dock misslyckades med idag) med massa mjölk, läst bloggar, kollat FB, letat lägenheter och ja... Bara inte gjort så mycket vettigt. Nu tänkte jag ta mig för och läsa de vetenskapliga artiklarna jag måste ta mig igenom, eller ja, börja med dem, de är på engelska och ca 30 sidor var! Sedan blir det att svara på frågor och öva inför seminariet imorgon. Jag tänkte bege mig ner till centrum kring lunchtid, kanske sitta i biblioteket på skolan eller på ett café och fortsätta pluggandet, dricka kaffe och äta kanelbullar, kanske ta och träna lite och ikväll ska jag peppa mig själv med tomatsoppa (I love that!) och någon god choklad!

Hoppas ni får en finfin dag!
vad ska ni hitta på?

SunDay&Monday.

Godmorgon bloggen & alla ni där ute...
Idag är det måndag och starten på en ny vecka. Mamma fyller 45 år idag och jag önskar henne ett stort stort grattis, idag känns det lite tråkigt här i Göreborg, jag bara slogs av en sådan hemlängtarkänsla när jag tänker på vad alla där hemma hittar på idag och så har jag ingen skola (dock massa plugg) och ingen jag riktigt känner här. Det saknar jag ibland, att bara träffa någon på en snabb fika, någon som känner en utan och innan, men men... det kanske kommer när man har varit här idag?
Igår hade jag en helt underbar dag med mamma och mormor här i Göteborg. Dagen började med bullfrukost hemma ut på altanen, goda pålägg i massor och bara mys. Sedan satte vi oss i bilden och körde upp till Göteborg. Stopp på McDonalds för lunch (traditioner finns för att bevaras!) och sedan åkte vi på lägenhetsvisning - väldigt impulsivt och sist men inte minst parkerade vi i nordstan, shoppade, fikade och bara njöt av det underbara vädret. Vi promenixade bort till skolan och kvällen avslutades med middag på Jensens Böfhus och sedan mathandling i massor. När vi åkte hem och lämnade av allt fixa vi till det lite i rummet och fixade med cyklen och sedan stack mamma och mormor hem igen, de hade ju trots allt en tre timmars bilfärd framför sig vid 20-tiden då de åkte♥ MYSIG dag helt enkelt och jag önskar egentligen att de hade kunnat stanna ännu längre...

GRATTIS


GRATTIS GRATTIS GRATTIS MAMMA
som fyller 45 år idag!

Love u♥

Lundadag.


Igår hade jag en riktigt nice dag.
Efter frukost åkte jag in till Lund, köpte fika på Malmborgs och begav mig sedan bort till Allahelgonakyrkan och Lunds universitetsbibliotek där jag mötte upp Malin och vi satt och pluggade i ett par timmar. Bevittna ett lite rån gjorde vi också som vi sedan "vittande/skvallrade" om och förhoppningsvis löste det sig ganska bra!

Vid 15-tiden åkte Malin hem och jag stack till CoffeBreak och mötte upp Emma för kaffé-drickande och snicksnack. MYSPYS, sedan körde hon mig hem och kvällen avslutades med en härlig middag tillsammans med familjen. Kräftor, pepparbiff, potatiskroketer, sallad och såser. GOTT, massa massa choklad och annat mys avslutade kvällen!
Jag älskar-älskar mina vänner♥
Ni är fan bäst!

Mot Göteborg.

Hej Hopp och Godmorgon denna soliga söndagsförmiddag!
Hur e läget med er idag?
Flyter det på?

Just nu sitter jag i bilen påväg hem till Göteborg igen med mormor och mamma♥
Vi ska äta gott, shoppa och bara ha en grymt nice dag i Göteborg tillsamman! Nu är vi dock bara utanfr Lund och mormor är redan lite vilsen, men det går nicebajs! haha..
Vad ska ni hitta på idag?

Pre-BirthdayParty

Godkväll!
Vi har just haft en mysmiddag i uterummet med brasan tänd.
Vi (nåja, mammi och pappi) drack caphrinia till fördrink, sen åt vi kräftor (årets första för mig - så jävla gott♥) och drack öl&snaps (ja, mammi och pappi - öl är den värsta jag vet!) och nu har vi just ätit pepparbiff, olika såser, potatiscrocketer & sallad. MUMS!
Mammi fick sena presenter också - hon fyller nämligen 45 på måndag men då är jag ju inte här, så vi för-firade henne lite idag. Ett smyckesträd och världens finaste ring kammade hon hem. Ringen var från pappa och var en handknackad silverring med "hemligt budskap" på... Så otroligt vacker♥
Hur spender ni denna lördagskväll?
Nu blir det popcorn och världens godaste choklad.... mer om chokladen kommer den, men jag akn säga - I'm in heaven♥

Ringen med sköldpaddan fick hon av pappa, väldigt väldigt fin♥


Lördag.


Godmorgon!
Nu sitter jag hemma i skåne igen och har just ätit frukost med familjen. Nybakade bullar, hemmagjord inlagd gurka, leverpastej, parmaskinka och kaffe. MUMS! Om en stund ska jag ta och åka in till Lund för ett par timmars pluggande och sedan lunchande med Malin och kaffe-drikande med Emma♥ MYSPYS!

Efter gårdagens föreläsningar och handledningar köpte jag med mig té och satte mig på tåget hem, såklart strulade tåget när vi var i Kävlinge, men jag kom fram tillslut och där mötte mammi upp mig och när vi kom hem hade pappa maten på bordet. Parma/bacon-inlindad fläskfilé, hemmagjorda ugnsrostade rotfrukter, sallad och egengjord kantarell-sås♥ MUMS! Kvällen spenderades sedan i uterummet med mammi - letandes efter lägenheter och ätande och risenchoklad medan pappa och brosan kollade fotboll. Mysig kväll helt enkelt.

Dagen idag är planerad ut i minsta detalt och fullständigt fullspäckad med aktivitet. Haha... fullt ös medvetslös med andra ord! Vad ska ni hitta på idag?

...

Idag bär det av hem till skåneland igen =)
Hörs kanske på tåget i eftermiddag, have a nice day!
Idag ska jag ge mig på spårvagn för första gången, eller kanske buss.... får se hur det lilla faktum går.

2 september.

Godmorgon!

eller ja, morgon och morgon... jag vaknade halv 8, det måste väl ändå anses som morgon, men när man då har varit uppe i två timmar, är det morgon eller förmiddag då?

Idag skiner solen igen. jag har haft en lång mysmorgon med frukost, föööör mycket kaffe, pepp-talk med Emma och lite småchillande i allmänhet. Nu ska jag snart fixa till mig och sticka till skolan för dagens Workshop i artikelsökning.
Vad ska ni ha för er idag?

en lista.


10 FAVORITER
Färg: Rosa.
Mat: Kyckling, okejdå grillat.
Band:
Lyssnar på det mesta, Coldplay kanske eller simpel plan. Deras musik rockar alltid loss .
Film:
Twilight - - någon som måste fråga?
Bok: Twilightböckerna ofc.
Sport: Jag tycker inte om sport alls egentligen. Kan man inte få räkna gum? el. okej, dans då.
Årstid: Sommar - det ä en varm och härlig sommardag & man kan ligga på en filt och läsa & njuta av livet-väder.
Veckodag: Fredag - okej, lördag står nog högre.
Glassmak: Cookie dought, fast det är kanske inte en glass utan en fyllning? Då säger jag alla mina franska glass-sorter... glass-smak är svårt, då jag som ni redan vet är förälskad i de amerikanske kedjorna Coldstone & carvel.
Tid på dygnet: Lördagsmorgon. En varm vacker lördagsmorgon- en löptur, dusch och sedan en bra bok och frukost på altanen och alldeles för mycket kaffe. DET är livet det!

10 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Morgontrött
Mående:
Tillfrisknad Förkylning.
Smak: Gödmorgon-jag - är-din-andedräckt-smak. Men den ska snart bytas ut mott kaffe&mjölk-smak.
Kläder: Blommig kjol, t-shirt med cykel på och svart jacka. Och en stor halsduk, fryser.
Bakgrund: Solljuset som sakta smiter n genom gardinerna.
Nagellack: Nothing, men black it is sooon.
Tid: nollsju, femntioåtta.
Omgivning: My rooom.
Irritationsobjekt: Uteblivelsen ab privatliv. Mina bokproblem & inte-fått-kaffe-än-syndromet.

Love.at.first.sight.

Jag är jätteglad att jag har boende alls här i gbg eftersom allt gickså snabbt med flytten, men vet ni? Jag får speeeeel på att aldrig få vara ifred! Jag kommer gå crazy-bananas sooon! Det faktum att pappa dessutom hittat två underbara lägenheter som bara ligger och väntar på mig gör det hela bara ännu mer plågsamt! Jag måste bara hosta upp ett par hundratusentals kroner först, men det är väl en pice of cake?! *nooooot* Nä, nu ger jag upp kärleksförklaringarna till lägenheterna och pluggar istället in ipoden i öronen och drömmer mig bort!

1 sep.


Goooodmorgon!
Det tog tid att somna igår kan jag lova, men det var inte förren en stund in på sovtimmarna som jag insåg den korrekta förklaringen till varför. VARFÖR dricker man två stora koppar kaffe klockan halv fem på eftermiddagen? Jo, för att man inte tänker - det är anledningen. Och för att det är så (ursäkta) jävla gott! haha. Men somna tillslut det gjorde jag.

Nu är det en ny dag.
Jag försöker att inte tänka på gårdagskvällens tvivlande och istället sms:ar jag med älsklingen Emma, äter frukost (gröt för första gången här, eller kanske fel att säga gröt, sylt med gröt är bättre! Så jävla (oj ursäkta igen) gott ;-) haha....), knäckemackor och dricker kaffe med mjölk. MUMS! Spotify spelas och jag var duktig som packade min väska redan igår! Ska dock försöka komma ibäg liiiite tidigare idag än igår så jag inte behöver cykla i racerfart genom Göteborg klockan 8.45 för att jag har brottom. Nivet de här med akademisk kvart är jävligt bra - frågan är bara varför det INTE till-lämpas i Götebror! Någon som har ett bra svar på det?! Haha...

Idag väntar en dag full av föreläsningar, närmare bestämt 4 stycken LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA. Mend et är bara att bita ihop, sedan blir det liiite mindre av föreläsningarna och mer eget arbete då projektarbetet drar igår. Nej, dags att gå och bre lite knäckisar.
BTW: Det är SEPTEMBER idag... SEPTEMBER!
Sjukt ju, var tog sommaren vägen, nu är det ju höst på riktigt!
USCH..
Vad ska ni ha för er idag?

RSS 2.0