Kaffe&Soyamjölk.

Jag tror jag för länge sedan fick något form av svar på detta - men VARFÖR SKÄR SIG ALLTID KAFFE OCH SOYAMJÖLK? Det blir skitkornigt direkt med reder sig liksom lite bättre ju mer soyamjölk i förhållande till kaffe man har. Varför är det så? Jag upplevde inte detta problemet för ett par år sedan (eller drack jag inte kaffe då kanske?! haha). Nä men jag undrar faktiskt - för jag upplever inte att personalen på café har det som ett problem. VAD GÖR JAG FEL?

Morgonens kopp(ar) blev iallafall stor(a) och med massa soyamjölk för att förhindra att den skar sig!
Gott?
Ohhhh JA!

Kommentarer
Postat av: amanda

god morgon. jag vet inte om jag har svaret på din fråga, men jag TROR att det har å göra med temperatursskillnaden mellan de både vätskorna. om kaffet är jättehett och soyan kall skär de sig väldigt lätt, men om kaffet är mer ljummet och om du värmer soyan lite lätt kanske det går bättre? soyan är väldigt känslig, men ack så god ;) kramis!

2010-10-16 @ 10:42:28
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Linda

Jag har hört 2 olika svar...

1. Kaffebönor o sojabönor "passar inte ihop" alltså skär det sig. (fast då borde det göra det på cafeer oxå, eller hur?)

2.Kalciumet är orsaken! Jag antar att du köper den som är berikad m kalcium. Prova utan vitaminberikning, så har du löst problemet.

2010-10-16 @ 19:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0