In My Brain - its raining.


Haft plugg-session med Malin. Fick (förvånansvärt nog) gjort endel. Lite småstolt. Kaffe på det också - ultimata pluggtekniker. Det gick så mycket lättare att plugga hos henne än hemma (konstigt då? Nej, inte direkt)

Promenixade hem (under malins paraply halva vägen - och det är inte långt) men var DYGNSUR när jag kom innanför dörren - man kunde virda av mina kläder - så nu behöver jag inte tvätta ;-) haha.

Dricker Kaktus/päronsaft i läskig grön färg

Ska äta kycklinggryta med kokosmjölk till middag senare


Förövrigt vet jag inte när jag kommer tillbaka till bloggandet helt igen. Det är fortfarande lite jobbigt i livet - deppkänslor som kommer tillföljd av hemlängtan. Denna omgången är det inte kul att vara i Göteborg - det har varit jobbigt sedan i söndags - även om jag måste säga att det just för sekunden känns förvånansvärt bra! Kan det ha att göra med att jag träffat både Alex och Malin idag?Härligt iallafall...Men det är jobbigt periodvis innan man skaffat sig en "fast" kompiskrets. Innan man fått eget boende, innan allt känns som "hemma". Jag skanar bara alla vänner, familjen, bäbisen - ja, allt detdära säkra. "Deppen"/nedstämdheten bidrar till ointresse... Ointresse när det gäller träningen, när det gäller vanliga vardagliga saker, maten/matlagning, när det gäller livet... Jag bara låter det passera... Orkar inte bry mig. Men det blir bättre... jag vet det. Idag är 16 det gyllende nummert. Jag längtar, det kommer bli bra - det kommer bli fantastiskt. Men innan dess är det mycket som sker - så det gäller att peppa upp sig. Men för en gångs skull har jag faktiskt denna gången låtit mig vara deppig. Allt behöver inte vara guld och gröna skogar alltid. Det är okej att inte alltid älska livet/situationen. Det är okej att längta hem ibland, det är okej att sakna vännerna, det är okej att sakna kärleken av familj, vänner och bäbisen. Det är okej att tycka det är jobbigt. För en gångs skull har jag vågat erkänna både för mig själv, familj och vänner att allt inte är perfekt och att jag tycker det är jobbigt. Det har varit ett stort steg för mig - men det har även varit bra och lärorikt. Jag/vi måste våga erkänna både för oss själva och för andra att inte allting alltid är perfekt. Vi måste våga acceptera att det ibland är jobbigt. Det blir bättre - jag vet det!

Men somsagt, när bloggningen återfår sin normala form vet jag inte. Kanske idag, kanske imorgon, kanske om en vecka... Men det kommer - jag ska bara tillåta mig att inte må helt bra först Men era kommentarer peppar och gör mig glad! TACK

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Japp, soppan är hemmagjord! :D kul att du vill ha receptet, ska skriva det på bloggen strax och då skickar jag en länk! :)kram!

2010-10-27 @ 17:19:21
URL: http://frenchtoast.blogg.se/
Postat av: Anonym

härligt att plugga med en kompis :)

gott med kycklinggryta, min favoritmat typ!

2010-10-27 @ 18:52:03
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Malin

Kom och plugga med mig igen snart kompis!

2010-10-27 @ 19:22:34
URL: http://www.livetochkarleken.com
Postat av: Mikaela

Hade du tänkt att gå på fitnessfestivalen i Göteborg ? :D

2010-10-27 @ 19:40:19
URL: http://mikkatude.wordpress.com/
Postat av: Mikaela

svar: jag försöker ragga upp någon att gå med :D Är sugen på att gå och kolla bland alla montrar!

2010-10-27 @ 20:00:24
URL: http://mikkatude.wordpress.com/
Postat av: Cattis

Hej!:) Läste en kurs som heter Folkhälsoproblem med mat & ätande. Intressant kurs, men tiden räckte tyvärr inte till:(Kram!

2010-10-27 @ 21:13:24
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Julia

snygga bilder! och gott det lät med kycklinggryta med cocosmjölk :)

2010-10-28 @ 00:24:53
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se/
Postat av: mamma

Lilla gumman livet är verkligen inte alltid på topp jag lovar :) men kul att du kan säga det och ännu roligare att du säger att du saknar mellan :) du får upp honom såfort du får färdig i lägenheten. Då blir han din igen :) Älskar dig!

2010-10-28 @ 08:22:54
Postat av: Mikaela

Wiee! Vad kul! Då kan vi gå och titta på alla träningsbloggare som kommer vara där också haha. :p

2010-10-28 @ 08:29:33
URL: http://mikkatude.wordpress.com/
Postat av: Ullis

Vem är bäbisen?Är det din katt eller?

2010-10-28 @ 17:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0