DAGENS INSIKT.

Gröt som kokas på spisen är INTE lika god som den som görs i micron!
http://3.bp.blogspot.com/_akxFCKn56es/TDT9-r1qY6I/AAAAAAAABC8/VGjJrjEkyVA/s1600/grot.jpg

Kommentarer
Postat av: Tea

Tvärtom! Haha!

2010-11-19 @ 08:49:26
Postat av: Lina

Kunde inte hålla med mer, mums för "korv-gröt";)

2010-11-19 @ 10:22:31
URL: http://www.sagojul.blogspot.com
Postat av: Ullis

Haha, tycker helt tvärtom! :)

2010-11-19 @ 12:28:22
URL: http://foxxy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker tvärtom!!

2010-11-19 @ 12:42:08
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Sandra

Själv tycker jag att havregrynsgröten man gör på spisen blir mycket godare:) But thats me;)

2010-11-19 @ 12:47:28
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: Cilla

Ojoj det är snarare tvärtom hehe:)Men du kanske inte syftar på havregrynsgröt?

2010-11-19 @ 13:13:46
URL: http://ijastrong.blogg.se/
Postat av: Billy

Tycker tvärt om, kanske beror på vad man är van med? Förut när jag alltid fick microgröt föredrog jag det, men sen började jag göra på spisen och nu tycker jag det är det absolut bästa! =)

2010-11-19 @ 14:27:02
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Molly

jag tycker att den på spisen är godast :)

2010-11-19 @ 14:43:02
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Mirre

Nej, fy tusan! Jag har alltid gjort den i micron, men fick en riktig aha-upplevelse när jag gjorde den på spisen, himmelskt gott ju!

2010-11-19 @ 19:01:38
URL: http://honungsflinga.blogg.se/
Postat av: Jenny /nypon_ om odu minns

Jag håller kanske med, den blir lite " hårdare"i miktron och det brukar jag tycka om :) För att få en proteinrikare gröt (om du kokar den i kastriull) knäck i ett ägg och vispa runt ett tag när gröten strax är klar, då blir den kalaskrämig! :)

Hoppas allt är bra,

Jag har läst din blogg i typ.. 3 år men det här är nog första gången jag skriver. =) U doing goood!

Keep up!

2010-11-20 @ 08:31:49
URL: http://successwithcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0