Wrong?

Inte är det väl fel att säga när man inte orkar?
Efter en tidig morgon (5.30!), heldag på jobb, sol och en massa annat är man (jag) väldigt trött klockan 17,30 när jag kommer hem. ledsen, men då vill jag inte vara social. Jag orkar inte det. Kände mig så dum mot mormor när hon ville åka och köpa käk till oss som vi sen kunde äta tillsammans, men jag bara orkade inte. Jag orkar inte vara social i flera timmar på kvällen efter att ha varit det heeeeeela dagen. Men inte är det väl fel att säga att man inte orkar? Jag vet att det inte borde vara det - men det känns så. Hon vill bara väl - men ibland blir det fööööör väl!

Jag bytte om och begav mig ut på en tur efter jobb - jag behöver det för att rensa tankarna. Kändes också fel när hon var hemma hos oss, men Marcus var ju där och jag hade ju "varnat" om det. Usch - det känns så splittrat - så fel - så elakt.

Två burkar B&J köpte hon hem iallafall, varav ena burken ska jag kränga ikväll och bara njuta fullständigt av!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte alls fel. Alla behöver vara för sig själva, inte minst efter en krävande, lång dag. Att den råkar infalla när din mormor ville ses kan ju inte hjälpas. Även om det känns fel och dumt så är det nog bra att öva på att säga nej om man inte brukar göra det. Hoppas glassen är god:-) Fast det är ju Ben & Jerrys, så det var är den nog ganska säkert:)

2010-05-20 @ 18:53:12
Postat av: Anonym

Nej det är inte alls fel av dig att säga att du inte orkar, det är en styrka det med att kunna säga det och det är något som många skulle öva sig på att säga nej.Men frågan är hur du mår innerst inne egentligen, fundera på det.Glass är inte dumt:) njut av den o ha en skön kväll!

2010-05-20 @ 19:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0