Torsdag.

Yeeeh, internet is back again!
Det är konstigt hur beroende man är... men jag har varit vaken sedan 5.30 och det är så typiskt att en dag när man verkligen har all tid i världen, så fungerar inte internet. Nu ska jag snart till jobb och såklart kom det tillbaka då. men det är bättre än inget!

Brosan skubbar idag... "jag sov inget i natt så jag stannar hemma idag" haha, yeeh, right. Igår talade han om att han bara skulle ligga på gräset och slappa hela dagen, men men. Det hela handlade säkert om att han inte orkade ta bussen vid kvart över sex och komma hem kring halv 6 ikväll för de skulle på någon fortbollstunering. Eftersom mamma och pappa inte är hemma tog han chansen eftersom han vet att jag inte pallar bry mig. Men lite irriterande är det trots allt. Speciellt när jag har en lång och jobbig dag framför mig!

Idag är det grått och mulet ute. kring 6 såg det ut som om det skulle spricka upp - men nu är det grått igen. Dock typ 13 grader så det är ju inte sååå kallt. Idag blir det cyklen till jobb med andra ord!

Ikväll kommer recention på ett par nya chokladstorter. Där ibland, Lindt caramell, marabou Polka och Anton berg - seasalt. Jag hade en ritkigt chokladkväll igår med andra ord ;-) hehe. Nej, nu ska jag sricka lite mer kaffe - nu när det bara är jag hemma och jag kan få det på MITT sätt! LOVLEY♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0