Rain

Jag sitter på jobb nu och har vaktning sv sovande barn. När jag kom i morse var vi bara fem stycken i vår grupp, så dom slog ihop oss två småbarnsavdelningar vilket bidrog till fler barn, men även mer personal... Vi är fortfarande inte många och dagen rullar på... Tidig lunch blev det idag och nu ligger hälften av barnen på balkongen och sover och hälften i vagnarna... Det ösregnar verkligen ute så det är ganska mysigt att kunna sitta inne och vakta dem medan man hör regnet utanför... Dock är det något som säger mig att det kommer bli en lång dag med tanke på barnmängden, vädret och hur tidigt ute vi är... Men men, inget att göra något åt! VAD HITTAR NI PÅ NU?

Kommentarer
Postat av: Ankiepankies

hoppas du får en fin dag med massa sool! :)

2010-05-28 @ 11:49:19
URL: http://ankiepankies.blogg.se/
Postat av: Fia

Hur kommer det sig att du får jobba så mycket som du gör på detta dagis? Du får ett schema med nya tider varje vecka, för mig låter det lite konstigt, om de har det behovet så måste det ju finnas utbildad personal som kan få jobba, (nu säger jag inte att du är sämre som inte har utbildning)..tur jag inte bor i dina trakter för då skulle jag reagera:)

2010-05-28 @ 12:09:45
Postat av: Anonym

kanske regnar idag, men imorgon blir det sol:)Solen skiner alltid på avslutningen särskilt när stependiet står på spel...

2010-05-28 @ 12:46:15
URL: http://emmatrain.blogg.se/
Postat av: missh (jennie)

Har inte hängt me riktigt att du jobbade på dagis nu! sist jag läste jobbade du på ica.

Hur fick du dagisjobbet?

När jag frågat här hemma där jag bor, så säger de att man måste ha utbildning inom det. har du det?Hoppas du får en mysig kväll o helg!

2010-05-28 @ 12:55:35
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: johanna

min topp är från bikbok! :)<3

2010-05-28 @ 13:34:17
URL: http://johannabrunnberg.blogg.se/
Postat av: Emelie ♥

SV: Oh ja, den är både stor, god och mättande :) Inte särskilt mycket ost tycker jag. De har mycket gott på waynes faktiskt :)

2010-05-28 @ 15:22:24
URL: http://emelij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0