Over and out.

my baby♥

Lååång jobbdag.
SABLANS vad den gick långsamt, men solen kom fram iallafall på eftermiddagen och efter mellanmålet kunde vi vara ute och leka. SJUKT NICE att kunna komma ut i solen lite - det blir inte lika rastlöst då och dessutom går tiden snabbare även om detta har varit en grymt lång dag. Sista halvtimmen gick då mycket snabbt och vi hade inte ens barn fram till 17.00 då jag skulle sluta. HÄRLIGT. Det är sjukt hur mycket vädret påverkar dagen... Dock har jag varit fruktansvärt trött idag, vilket också påverkar hastigheten på dagen men somsagt, jag var inte ensam om att känna så utan alla bara gick runt och jäspade och hade sig ;-) haha... Vi är ett härligt gäng vi ;-)

Väl hemma hoppade jag i en välförtjänt dusch. Det går hosta och feber på dagis, så man kände sig ganska ofräsch efter att ha haft barn som nyst och hostat på en under hela dagen. Alla kläder rakt ner i tvättkrogen och sedan skrubba av alla basiller ;-) haha.. jag är inte "rädd" för att bli sjuk så... men man känner sig ändå ofräsch på något sätt. Pappa kom sedan hem med mat och vi lagade en superdupergod middag. ENKEL - MEN GOD! Stekt kycklingfilé (de andra hade serranoskinka runt sin!) med stora restaurangpommes, tre olika såser (bea till brosan, gorginzola till mamma och pappa och en egenkomponerad röra till mig bestående av keso, turkisk yoghurt, ketchup, rödlök och massa kryddor. SJUKT NICE)

Nu är det bara mys som väntar inför kvällen.
Jag är så trött att jag inte orkar något annat!

Vad ska ni göra ikväll?

Jag har fått en del kommentarer ang. mitt jobb och har skrivit ett långt inlägg kring detta - nu är bara frågan, ska jag publicera det eller helt enkelt hålla det för mig själv. Ibland har jag svårt att veta hur mycket man ska berätta och förklara och hur mycket som ska vara ens eget. Får se om det publiceras sen eller inte...

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag jobbar inte på Entré, men läser till Visual Merchandiser, så vår klass fick i projekt av Entrés centrumledning att anordna deras VIP-kväll som hölls igår. :)

2010-05-28 @ 20:13:10
URL: http://distinguish.blogg.se/
Postat av: Elin

Hann inte se din andra kommentar, haha, så här får du ett svar till. :) Tack för förslagen. Jag sprang på 29 minuter. :)

2010-05-28 @ 20:16:27
URL: http://distinguish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0