One of "those" days!

Idag är en "sådan" dag...
Nivet en sådan dag då man ständigt är hungrig, sugen och måste äta hela tiden.
Det suger helt ärligt.
Cravingsen går inte att stilla... Det är sjukt!
And it sucks!

har ni också sådana dagar?
Hur hanterar ni det?
Vad gör ni åt det?

Kommentarer
Postat av: Elin

Jaså, vad skoj! Lycka till då! :)

2010-05-02 @ 21:36:19
URL: http://distinguish.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har absolut såna dagar. Försöker låta dem vara så, för så är det ibland. Inte tänka på det i efterhand - det blir bara dumt. En del dagar behöver man mer energi, andra mindre.

2010-05-02 @ 22:12:45
Postat av: m

oooh ja! jag har mina dagar då jag är sjukt hugrig hela tiden, även direkt efter att jag ätit. Jag har aldrig hetsätit eller något sådant i mitt liv, jag försöker känna efter om jag verkligen är hungrig. Efter som jag äter efter matschema så äter jag ALRDIG över de, därför måste jag på något sätt tänka att jag är mätt. Men jag tror även att kroppen behöer mycket mat om man känner så typ en gång i månaden, det är ju inte varje dag liksom (: Men mycket sitter i hjärnan, tänk dig mätt och du blir iaf inte lika hungrig (:

KRAM

2010-05-02 @ 23:01:31
URL: http://fightfightfight.blogg.se/
Postat av: Elin

Kroppen är världsbäst på att signalera vad den behöver. Om det är vila, om det är träning, om det är nog med mat eller om den behöver mer näring. Lyssna till kroppen och våga göra det. Den ropar efter mat - för att den behöver ha det.

2010-05-03 @ 07:39:44
Postat av: amanda

hej hopp. självklart får jag ta läsk istället om jag så skulle vilja. tycker mjölk är godare till mat dock. läsk tar jag gärna när jag vill släcka törsten eller om jag är sugen på något sött :) OJ vad jag känner igen mig i ditt inlägg ovan. jag tror det är ganska normalt att känna att man är hunrgig konstant. vissa dagar behöver kroppen mer än andra. särskilt dagen efter en blöt utekväll, iallafall för mig :) jag tror det kan ha å göra med olika brister, man kanske behöver något salt t ex. ha en fin dag. kramkram.

2010-05-03 @ 07:40:41
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Sandra

Ojaa, har sådana dagar lite då och då. Håller med de andra tjejerna som skriver att kroppen är otrologt bra på att sända ut signaler troligtvis har du brist på något eller ätti lite för lite dagarna innan så ge kroppen vad den behöver, lite extra mat en dag gör inte mycket, försök att inte tänka på vad du ätit eller så i efterhand, ingen fara alls! Ha en bra dag!

2010-05-03 @ 09:50:04
Postat av: mf

Kroppen är som sagt en bra manick, den sänder ut signaler när vi mår bra och dåligt och jag tror din kropp skriker efter mat fundera hur en matdag ser ut för dig och särskilt när du tränar som du gör och tränar du för att bygga upp din kropp är det extra viktigt. Kanske är det så att du sätter godis, glass etc framför mat?! Då ropar kropp och knopp till slut efter näring och energi.

2010-05-03 @ 13:50:26
Postat av: deniiise :)

Jaa sånna dagar kommer ibland... Försöker att inte tänka så mycket på det bara äta det jag känner för. Nästa dag eller ngn dag senare äter man alltid mindre så det blir en bra balans iallafall :)

2010-05-03 @ 19:45:06
URL: http://flikkand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0