Pic. från fredagen!


Nä, nu har jag inte tid att fixa fler bilder... men här ser ni lite bilder som togs igår iallafall. dagen började med frappuchino och english muffin's medan jag promenerade den långa vägen ner till battery park. Innan dess gjorde jag dock stopp på a food-place och mixade ihop min egen lunch och jag storshoppade på Centery 21 (ska ni dit - var där tidigt på morgonen! sedan blir det kaos! jag var där redan klockan 10.00 och visst var där mycket folk, men ändå inte föööööör mycket!) och sedan promenixade jag ner till Battery Park & tittade på Frihetsgudinnan innan jag tog subwayn upp till Penn Station, shoppade på Victorias Secret och promenixade upp till Times Square för yoghurtglass. Sedan bar det av till Central park för lite solande. Om hela dagen hittar ni några inlägg ner!

Jag ska försöka lägga in lite fler bilder senare också.
Idag kommer sarah hit så nu blir det kanske lite sämre med bloggandet ett tag, men visst har jag varit duktig hittils?! dock är ni usla på att kommentera (*piiik*Piiik*) haha... Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig u för frukost.
Ha en bra dag alla!

Kommentarer
Postat av: ellinor

läser men har inte kommenterat. Men du verkar ha det bra i USA. Jag skulle aldrig hitta själv i en så stor stad. Men har ju världens sämsta lokalsinne också, vilket du inte verkar ha. Fortsätt och ha det bra i New york. Jag följer din resa varja dag.

2010-06-12 @ 16:56:02
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Malin

du verkar ha det jättebra gumman!! Här är det jätte tråkigt väder.. Har blåst asmycket idag o regnat de senaste dagarna. Förresten så sprang jag från sandby till flyinge idag, gick 30minuter med hästarna och sedan gick/sprang hem!!!! haha, jag börjar småladda inför göteborgsvarvet!

2010-06-12 @ 21:33:46
URL: http://lundamalin.blogg.se/
Postat av: Lynda

Oh ser harligt ut i New York :)

2010-06-14 @ 01:40:56
URL: http://cocobooh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0