LookBookDagis


Okej, kassa bilder - men dagens slappislook på jobb.
Leggings, linne, ILoveNY-Tisha och skjorta.
MysPys och perfekt inför en dag i dagisverkasmheten...

Just nu sitter jag och smaskar riskakor och försöker packa klart... det går sådär ka jag meddela. Det är ju så tråkigt ;-)

Kommentarer
Postat av: Sandra

riskakor <3

2010-06-08 @ 21:23:52
URL: http://lostindenmark.wordpress.com
Postat av: AMANDA FALK

cool outfit :D föresten kallas du bex? Precis som rebecca blomwood i shopaholic serien, underbarast smeknamnet ju, jag älskar det!

Sv: Jag äölskar att packa då känner man att det är nära, men visst är det svårt ibland.. Speciellt när man vet att man ska shoppa mycket för då får man kanppt ha med sig något eftersom det blir så tungt på vägen hem annars :OFAAAN vad rolgit med USA föresten, vart ska du? Med familj eller vänner? Och hur länge blir du borta? :DKram!2010-06-08 @ 22:39:31
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Sofie

Ett mellanmål är större och framförallt matigare. Ett fika kan t.ex. vara två skorpor och ett glas proviva. Men mellanmål är en macka eller en tallrik med yoghurt och flingor. Beror lite på hur aktiv man är :)

2010-06-08 @ 22:48:29
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Emelie ♥

Supersnyggt :) Det fick mig att vilja rota fram min jeansskjorta ur garderoben.. Typ dags att göra det snart. Haha!Föresten så upptäckte jag också att du frågat om en drink i min blogg, som jag glömt svara på. Min kompis säger att drinken heter Dreams iaf :) Supergod! Enkelt kan man blanda vodka med chokladmjölk och toppa med grädde och kakao / eller vodka, choklad- samt banansmak av något slag och toppa på samma sätt.

2010-06-08 @ 23:50:55
URL: http://emelij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0