Vinterkräksjukan + maginfluensa

Sorry for the lack of update's.. Men jag har spenderat min lördag liggandes i fosterställning, spyendes och med diaré.. Japp, jag åkte på en kombination av Vinterkräksjukan och maginfluensa - vilket kan inte är så konsigt med tanke på att det "gått" på dagis i tre veckor...

De senaste timmarna, sedan jag slutade spy har spenderats i soffan framför Holgan Knows Best (BTW: I like that show).. Lite blåbärssoppa och 1,5 rostemacka har jag även lyckats få i mig och behålla och nu smuttar jag på lite cola. Ska se om jag vågar äta lite till snart... Men det enda jag kan säga att jag har mått så fruktansvärt dåligt idag. Klockan var över två innan jag kunde ta mig upp ur sängen alls. Nu mår jag dock liiite bättre. Spyorna (jag som har fobi för att spy) har äntligen slutat och jag mår inte riktigt lika illa mer... En grymt hemsk huvudvärk dras jag dock med. Kan ni inte berätta något kul för att få upp mitt humör lite? Vad gör ni idag tex?

Kommentarer
Postat av: malin

KRYA PÅ DIG

2010-02-20 @ 17:35:40
URL: http://malinsundqvist.webblogg.se/
Postat av: Anonym

KRYA PÅ DIG tjejen :D som tur är brukar ju det där gå över ganska så fort!

2010-02-20 @ 17:48:31
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: ellinor

låter inte kul. hoppas det ger med sig snart.

2010-02-20 @ 18:21:53
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sarah

Älskade vän! Jag hoppas att du kryar på dig snart! Har en positiv grej att säga dock, om denna kräksjukebilderna (haha!) - din hårfärg är GALET fin! I love it and I love you!

2010-02-21 @ 03:44:41
URL: http://sarahcelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0