Tordag - 4 feb

Hem hopp...
Nu är jag hemma igen... (eller jag har varit det ett tag nu men blogg.se har inte fungerat) Nytänad och på betydligt bättre humör än igår. Anledningen till mitt lilla damputbrott är för att plogbilen har skotta in min bil, så den inte går att backa ut ur uppfarten - great liksom. Nej, inte precis och jag är en aning irriterad på den kan jag meddela. Det går inte heller att skotta undan den 1,5 meter breda snöhögen eftersom att det är så många minusgrader att den har frusit. KUL, eller inte. Mamma bestämde sig dessutom för att banga morgonträningen idag och då fanns det två val för mig.
ETT: Att jag också skippade träningen
TVÅ: Att jag gick upp lite över 5 och tog bussen in.
Nummer ETT ville jag inte eftersom det avr närmare en vecka sedan jag riktigt körde ett bra pass och nummer TVÅ var väldigt riskabelt eftersom det fanns risk för att bussen inte kom pga. snön och då hade jag varit en mycket arg Rebecca som var uppe MYCKET tidigt!
Jag sov iallafall ut och fick mig en snabb 30 minuters morgonpromenad i solen påväg till jobb (eftersom bilen inte går att få ut). Sedan hgar dagen rullat på, jag har jobbat, men det var chill då mer än hälften av alla barn på dagiset är hemma och sjuka och vi endast var 3 stycken i vår grupp. Dock slog vi ihop oss med den andra småbarngruppen så vi har haft en mysig dag. Efter jobb tag jag bussen till stan för ett asnice träningspass och sedan har jag bara myst hemma med lite choklad och musik. Jag känner hur trött jag är och det är svårt att hålla ögonen öppna så snart blir det att krypa ner i sängen och sova♥
Vad har ni gjort idag?


Anledningen till den uteblivna uppdateringen i morse berodde på internet-fel!

Kommentarer
Postat av: Sara

Sjukt cool bild du har i headern!

Vart är den ifrån?

Kram

2010-02-05 @ 07:10:25
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: simone

Hallå tjejen! hur är det med dig?

2010-02-05 @ 09:55:31
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0