Swiiiiisch.... Swiiiiip..... så var dagen över

Dagen har rullat fram som en kanonkula!
Swwwwiiiiipppp... så var denna dagen över!
Vi lunch-rasten var jag t.o.m tvungen att räkna om jag verkligen bara hade 3,5 timmar kvar bara innan jag slutade (konstigt att 3,5 timmar låter så lite och 4 timmar så mycket ;-) haha)... Lite efter i schemat var vi på jobb kring lunchtid, men att sedan ha barn som sover ända fram till mellis är ju inte helt fel måste jag meddela♥ Känns lite smålyxigt om jag ska vara helt ärlig. Men jag LOVAR, det är inget vi kommer bli bortskämda med. En timme - max brukar vilan vara för en del av barnen...

Förövrigt så var morgonleken ute sviiiinigt kall och jag höll på att frysa ihjäl, så efter mellis när vi skulle ut igen skulle jag eller E stanna inna för att städa och jag ställde direkt upp eftersom "det är sviiiinkallt ute" och hon faktiskt inte hade behövt vara ute på morgonpasset ;-) haha


Nyss ätit middag med mamma och brosan. Kassler, potatis mos, sallad och chilisås... GOTT, t.o.m jag uppskattade potatismos idag då det "bara var att svälja" som jag sa till mamma. Jag som länge har gjällt på potatismosen av just denna anledningen - att det är barnmat och "bara är att svälja". Nu väntar myskväll/slappkväll/chillkväll♥ och jag har lovat mig själv att försöka vara bums isäng klockan 21.00 - vi får väl se hur det går.

Kommentarer
Postat av: deniiise :)

hur är det att jobba på dagis? Är det jobbigt eller bara kul? Är det mycket problem med skrikande barn eller är det oftast tysta och snälla? Haha :)

2010-02-08 @ 18:38:54
URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv; Sen är det jobb på en restaurang/café i en (sommar)park, från Maj till September. Där jag jobbat de 2 senaste åren :} Men tror att vi ska börja leta nå nytt till hösten, vi båda vill verkligen flytta till något större nu, nån stad med fler utbud när det gäller jobb, behöver verkligen ett heltidsjobb istället för att hålla på såhär, haha.

2010-02-08 @ 19:30:29
URL: http://ohstlin.blogg.se/
Postat av: emelie

jaa, älska pannkisar! ja, det är klurigt när man ska steka till många, det beror ju helt på hur hungriga alla är, men här hemma brukar vi äta allt mellan 3-5 stycken var, beroende på hur stora och tjocka de är och om vi äter någonting till (:

2010-02-08 @ 20:07:37
URL: http://matomspunnet.blogg.se/
Postat av: Lissie

Hej. Hur går det för dig? Längesen. Hoppas allt är bra!Förresten gillar jag din header väldigt mycket. Väldigt! Kram

2010-02-08 @ 20:18:51
URL: http://thinline.blogg.se/
Postat av: malin

Och jag som haft världens längsta dag. Som är över nu i alla fall. Yes!!

2010-02-08 @ 20:55:14
URL: http://malinsundqvist.webblogg.com
Postat av: Sanna

Kassler är riktigt gott tycker jag. Brukar alltid köpa det när de har extrapris på kassler i affären lite då och då :) Om din plan gick i lås ligger du och sussar gott nu, jag ska alldeles strax också sova.Angående kycklinggrytan har jag nog gett dig receptet igen :) hihi! Men här kan du hitta det: http://capturethismoment.blogg.se/2009/november/torsdagsmiddagen.html#commentKram på dig!

2010-02-08 @ 23:21:08
URL: http://capturethismoment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0