Redbull.

Ohhh, energidryck. Är inte det helt underbart? Eller är det bara jag som älskar Redbull och denna (vad jag kallar "billighetsvarianten"-Powerking, vilket jag i.o.f.s. inte vet om det är.. men av någon anledningar har den för många år sedan fått det namnet). Iallafall så älskar jag verkligen dessa drycker. Jag är dock mycket känslig mot koffein (även om det är ungefär en miljon gånger bättre nu än för sisådär tre år sedan då det räckte med att jag drack en liten cola på förmiddagen för att jag sedan inte skulle kunna sova på kvällen) Nu är det mycket bättre på den fronten, men koffein på kvällen är fortfarande inte att tänka på om jag ska kunna sova - med undantag för om det är fest eller något och man ändå ska vara uppe länge.

Iallafall så intas dessa drycker väldigt sällan, men de gånger jag får göra det är det helt underbart. Jag älskar dem. Det låter löjligt och jag vet inte om det beror på att det är "förbjuden frukt" och gräset är ju trots allt "alltid grönare på andra sidan" - men jag verkligen njuter när jag väl får dricka dem. För sisådär två veckor sedan intogs denna underbaringen och igår kunde jag festa till det med en Redbull på lunchrasten då jag varit vaken sedan halv 4 på natten och kände att jag behövde en kick. Två gånger på två veckor- det är längesedan det skedde.

Vad tycker ni om energidrycker?
Gillar ni dem eller inte?

Kommentarer
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

ja visst är de GODA , hade jag haft mer pengar hade det blivit en sån OFTA ;)jag dricker typ aldrig energie dryck så ska nog inte utallamig :)

2010-02-27 @ 13:55:01
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag gillar också energidrycker. Brukar dricka det under mina tentaveckor då jag behöver hålla fokus uppe under väldigt många timmar! Vad händer hos dig idag? kram

2010-02-27 @ 15:21:58
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag gillar inte energidrycker. komiskt nog jobbar min sambo för red bull så vi har alltid HUUUUR mycket redbull som helst hemma + massa fula redbullprylar, haha. du hade trivts antar jag? ;)

2010-02-27 @ 16:26:07
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Anonym

mitt ABSOLUTA favvobröd:) Smart och gott från Axa.. lila förpackning:)

2010-02-27 @ 16:36:29
URL: http://Karinolofsson.se
Postat av: Billy

Aldrig testat faktiskt och vill nog inte det heller.

2010-02-27 @ 16:52:11
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, vilken fin blogg du har!!Kolla gjärna in min: www.moalinden.blogg.se

2010-02-27 @ 17:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0