Onsdagsföreläsning

Godmorgon!
Hur e allt med er denna onsdagsmorgon? Idag är det pluggonsdag för mig vilket innebär inget jobb utan istället en dag full av föreläsningar. Mellan nio och 16 närmare bestämt vilket betyder att det blir en heldag av fokus!

Igår var jag så trött. Av flera anledningar var jag helt slutkörd av dagen på jobb, jag var så arg och ledsen och fustrerad att jag inte med ord kan beskriva det. Under träningen var jag någon heeelt annan stans i mina tankar och tillslut kände jag bara att jag inte pallade mer och stack hem. Vid halv 8 kom jag hem och var då heeelt slutkörd på alla plan. Käkade en massa gott, lyssnade på musik, pratade inte med någon och gick sedan och la mig. Natten har varit orolig, men stundvis har jag ändå sovit ganska tungt. Dock hade jag behövt sova till mer än kvart över 6. Men man kan ju inte få allt här i livet. Frukost intas och likaså kaffe i mängder. Kvart över 8 går bussen till Lund, sedan blir det föreläsningar hela dagen somsagt. Dessutom måste jag skriva in mig på en nation idag också, så jag ska försöka hinna med det också och i eftermiddag efter föreläsningarna blir det lite käk innan jag ska till frisören =-) Förändringar på håret är på ingång ;-) haha... jag håller tummarna för att det blir bra, man vet ju aldrig ;-)

Kommentarer
Postat av: Jenna

Ser oxå fram emot att få göra ngt åt mitt hår :) borde ha klippt det för evigheter sedan så det ska jag fixa i veckan! Vad ska du göra för spännande med håret? Jag får se om jag slingar på utväxten, eller spar slantarna och har i en liten toning bara..

2010-02-10 @ 08:49:22
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Billy

Spännande med förändringar. Tror säkert det blir kalasbra <3

2010-02-10 @ 13:45:48
URL: http://rubyred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0