Change.

Det blev ändrade planer denna morgonen då mamma kom på att hon inte alls behövde bilen, vilket betyder att jag var uppe ca 1 timme förtidigt, men men... Skönt att slippa den 30-minuterspromenaden till jobb iallafall ;-) hehe.. Ändå känner jag mig stressad nu, fast att jag egentligen inte behöver åka förren om 20 minuter, men men... Bara att hoppas att det försvinner.

Idag väntar en heldag på jobb fram till 16.30... Jag har halv fem-tiden hela veckan och det är inget jag precis ser fram emot tyvärr. Borde egentligen kört in om CityGross och köpt med en cola, men då måste jag åka nu och det lockar inte. Skit samma, får försöka dricka mycket kaffe. Det kommer bli en kämog dag känns det som, efter förra veckan slö-skjuss med tre barn pga. magsjuka är nu förmodligen alla tillbaka så nu är det närmare 20 barn som gäller och stenhårt på regler om utgång 2 timmar om dagen. Usch, dessa regler är inget roligt, men det finns inte mycket att säga till om. Jag längtar tills våren och värmen kommer - då kommer två timmar att vara "a pice of cake" haha.. T.o.m rikigt underbart ju!

Nej, nu ska vi inte vara så... Jobb somsagt hela dagen och sedan blir det lite plugg och så ikväll... full fart med andra ord!
VAD HITTAR NI PÅ IDAG?

Kommentarer
Postat av: A

En fråga bara: Varför är du alltid så negativ?

Du är ju trots allt vuxen nu och då är en arbetsdag till ca 17. Om du försökte tänka lite positivare och inte se allt som ett stort besvär så tror jag att du skulle se dagen så mkt bättre:) Bara en tanke=)

2010-02-08 @ 13:15:32
Postat av: Emma

jag känner liksom A, att du är så negativ hela tiden och klagar mycket . du är aldrig nöjd, och söker ständigt efter något annat . jag vet att det är din blogg, att du skriver vad du vill och att jag inte behöver läsa om jag inte vill, men jag vill bara uppmärksamma dig på ditt tankesätt. tankarna påverkar en så oerhört mycket . om du försökte vara lite mer positiv skulle nog livet bli lite ljusare !

2010-02-08 @ 13:19:35
Postat av: Anonym

fast det är ändå bra med 2 timmar ute för barnens skull, du får tänka så :)

jag har vart på handledning för min c-uppsats. Nu käkar jag supersen lunch!

2010-02-08 @ 14:57:06
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Bitterfittan

hoppas du har en bra måndag? (:

2010-02-08 @ 15:45:39
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Svar: Japp det är proteinpulver, men det är INTE gott. Jag tvingar i mig faktiskt.

2010-02-08 @ 17:14:12
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Jenna

Japp men ibland måste man prioritera som du säger :) Jag har svårt för att bortprioritera träningen helt och försöker få till ett par tidiga morgonpass när veckan är fullsmockad. Men fler vilodagar är ju faktiskt toppen för kroppen att ha då och då!Vart jobbar du någonstans? :)

2010-02-08 @ 17:33:30
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0