France.

GardenGardenExteriorReception

Bilder på hotellet:

LÄNK


På måndag morgon sätter jag mig på flyget för att bege mig till Frankrike och Nice under fem dagar. Det ska bli otroligt underbart & härligt och verkligen behövligt. jag känner att jag behöver komma bort lite från allt här hemma, så ett par dagar med sol, bad, shopping, god mat, fika, glass, kaffe och en massa annat kul låter ju helt perfekt (jag tänker definitivt protestera och hitta på något annat när familjen vill titta på "historiska" saker → ointressant? Nä, inte alls... LÄS: JA, big time! haha). Jag har varit på ganska många ställen i Frankrike under en resa vi gjorde för ett par år sedan, men Nice har jag aldrig besökt →Är det någon av er som varit där som har tips på resturanger, affärer eller ställen man bara MÅSTE besöka?! Sedan snackas det om att vi ska åka till Monaco lite också, det kan ju bli lite spännande =) Gud vad härligt det ska bli! Men innan denna resan finns det mycket som kommer ske, bl.a. en grymt fabulous kväll ikväll med mina älsklingar♥

Kommentarer
Postat av: Mariana

Mysigt med Nice och Monaco..varit där men minnet på restauranger och shoppingställen har liksom fallit bort:)men hoppas du/ni får härliga dagar!. Kram!

2010-08-07 @ 14:33:13
URL: http://manasord.blogspot.com/
Postat av: Ullis

Jag va i Nice för 7 år sen. Tyvärr va det sten-strand. Vet ej om det fanns bra uteställen för jag va aldrig och festade, då jag va där med familjen.

2010-08-09 @ 22:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0