Sanningen..

Godkväll på er!
Jag är nyss hemkommen från jobb och sitter här med keso blandat med yoghurt och nyplockade färska björnbär, vetebullar och limpbröd och dricker vaniljte med massssssa soyamjölk. Pågenlimpa äter jag endast innan jag ska gå och lägga mig - om jag nu äter det. Det är nämligen ända kongen det kan vara gott med ett smjukt sötsliskigt bröd^^ haha.. Det påminner ju dessutom en del om vetebullar ;)

Här på bloggen har det varit väldigt dött här idag och jag tänkte ta och berätta "sanningen/anledningen" bakom detta. I morsa vaknade jag med en del ångestkänslor. Lite eftersom jag inte vet vad jag vill med mitt liv. Det känns som om alla har planer, alla vet vad dom vill, alla reser och har kul och jag jobbar - på ett jobb jag inte riktigt vet om jag trivs på. Eller sanningen är väl den att det är kanske inte JOBBET i säg det är fel på - utam mer MÄNGDEN jobb samt fördelningen. Dagar då jag börjar på morgonen och slutar på eftermiddagen - precis som alla andra, så fungerar det bra och det känns helt ok. Men dagar som denna, då mitt schema överlappar med alla andras, då jag är ledig när andra jobbar och jobbar när andra är lediga - det är som dagar som är jobbiga. Likaså när jag hör andra längta till helgen, när man hör dem planera för vad som ska hända då osv. DÅ känns det jobbigare. Lite så var det idag, när jag vaknade til ett tyst hus och insåg att när jag väl kom iväg till jobb - så skulle andra börja "förbereda" sig och"räkna ner" tills de slutade - då har jag hela arbetsdagen kvar.


Iallafall så åt jag frukost här hemma och försökte komma på andra takar och sedan laddade jag upp med en massa knäckemackor med rostbiff innan jag tog mig i kragen och stack in till stan för träning. Ett kortare pass än vanligt - men det gick ändå ganska bra, det var skönt att vara där och släppa allt lite. Jag VET att det blir så mycket bättre när jag kommer iväg och tränar - då släpper jag allt och bara njuter av stunden där. men somsagt, jag hade en del att uträtta i stan också, så passet blev kortare och trots att det slutade med att jag inte fick ett dugg av vad jag skulle, så kändes det skönt att komma iväg.

Väl på jobb verkade det först bli en riktigt bra dag, kommer ganska bra överrens med tjejen jag avlöste idag och efter en del missförstånd så bröt vi ut i skratt. Detta humör skulle dock ändras gaska snabt då jag sedan fick utskällning på utskällning av en del kunder för LÖJLIGA saker som dessutom INTE var MITT fel. Då bröt det för mig och jag kunde inte hålla tårarna, grät en stund på toaletten innan jag skulle börja med fryst och där fanns inte mycket att göra så det blev mycket"omkringvandrande" fram tills kassarabetet skulle börja igen.

Iallafall så gick kvällen helt okej och nu är jag somsagt hemkommen och längtar efter en ledig morgondag!
Så - tänkte bara dra lite kort om min frånvaro här, får såhär kass brukar jag inte vara på updates. Nu försöker jag dock se frammåt igen, är ledig morgon och den dagen ska jag försöka hinna med en massa massa på!

Kan inte inte berätta om er dag eller något kul för att piggna på mitt humör lite?

Kommentarer
Postat av: Tusse

Jag vet EXAKT hur du du känner. Jag arbetar i klädbutik i en galleria som har öppet till kl 21 varje dag och dom dagarna jag jobbar öppning till kl 17.30 eller 18.00 känns iaf ok. Men tyvärr får jag bara fler och fler 12.00-21.30 pass och det är inte kul!! Hela förmiddagen sitter jag hemma och väntar på jobb och sedan är jag hemma 22.30 och min sambo ligger då redan och sover för att han går upp kl 05.30 (när jag fortfarande sover). Behöver jag nämna att vi inte ses så jätteofta? Suck!

2009-09-04 @ 00:58:39
Postat av: Sandra - en av alla läkarstuderande svenskar i Danmark

Kunder som skæller ut dig behøver du inte lyssna på. Dom vet ingenting om hur saker fungerar! Chefer dæremot, dom bør man vara lite førsiktigare mer ;) kramar

2009-09-04 @ 08:29:49
URL: http://lostindenmark.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0