Quality Time

Jag har tvättat av sminket, smörjt in ansiktet med en kräm som doftar underbart, ätit lite mer vetebullar och ett gäng bananer →fan vad hungrig man är efter en dag med träning + jobb←, druckigt en hel del te med soyamjölk till, läst bloggar, myst och lyssnat på musik... Nu ska jag snart borsta tänderna, krypa ner i sängen, checka facebook en snabbis och sedan sova. Kvällar med sig själv är bara så underbara - håller i inte med?

Något som är väldigt viktigt är att försöka ha lite quality time med sig själv varje dag.. Att ha den som tiden så man rensar huvudet och varvar ner kroppen. Det är min räddning just nu.. jag behöver e break från vardagen, en chans att hämta nya krafter, att finna glädjen igen, att njuta av livet, att göra saker jag älskar... Men jag vet att den möjligheten inte finns just nu, det gäller bara att hålla glöden uppe och min ända chans att gör det - är m.h.a. min quality time med mig själv... Träningen, strosandet på stan, kvällarna med mig själv, stunderna med min familj... DET är DET som gör att jag orkar fortsätta just nu..

Kommentarer
Postat av: Jennie - Mitt liv som mig

Hej!

Vi bestämde inte hur mycket han var tvungen att äta. Bara att han skulle äta vid alla 6 tillfällena, det var stort nog för att vara honom =)! Han brukar nämligen äta 2 ggr på en söndag annars och först då han är vrål hungrig!Kram

2009-09-22 @ 05:42:03
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Sassa

Hej :)hoppas du får en fin dag! kram

2009-09-22 @ 08:51:38
URL: http://sasset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0