Måndag..

Godmorgon!
Måndag igen (tyvärr) och nu är det en ny vecka, nya arbetsdagar och nya hinder. jag har väl inte sovit sådär jättebra idag kan jag erkänna.. jag var ganska nedstämd i gårkväll, men Caramell var underbar och sov i min säng. Dock blev han sällskapssjuk/hungrig/törstig fler gånger inatt och då liksom kräver han att man går upp och ger honom ny mat och vatten ur kranen och jag orkade inte riktigt detta. Så jag låg och lyssnade på hans jamande länge länge. Sedan gick jag ut, tog upp honom och ka han bredvid mig i sängen. det stillade inte hans behov, men han blev tysten en stund iallafall. Sedan stack brosans flickvänn kvart över sex denna morgonen och så smällde det i dörren och tillsist så vaknade jag vid lite i nio.

Jag sitter här och äter frukost nu och funderar på
1. Om jag ska dra och träna
2. Om jag ska göra det nu så jag hinner hem imellan sedan
3. Om jag ska vänta till 11-halv 12 tiden och sticka direkt till jobb efteråt..

Antar att dt blir till att se vad som sker... jag är inte sugen på något als egentligen, så förmodligen blir jag ändå inte nöjd. Fast egentligen är det ju inte själva träningen jag är opepp på utan jobbet efteråt. Sarahs sms gör dock det hela liite lättare, såfort jag bara får mailet så kommer det kännas sååå mycket lättare kan jag lova!

Vad ska ni hitta på idag?

Btw: Idag är rösten heeelt tillbaka (fan att den inte var borta idag, det hade varit roligare att ha röst i helgen än idag!)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk positivt tjejen!Jag ska kila till skolan nu, hämta ut en bok, ha föreläsning, möte med lärare och tentaplugg. Sedan spinning ikväll :)2009-09-28 @ 09:26:22
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: enmamma

Ja du verkar inte alls peppad på ditt jobb längre eller har jag fel? Söker du andra jobb nu eller hur går dina tankar runt jobb och skola framöver?

Vet av egen erfarenhet att är man inte alls taggad för träningen så brukar den inte alls bli bra men visst det finns undantag men det får inte bli ett måste för dig liksom, träna för att det är kul och må bra.

Ha en fin dag. Kram!

2009-09-28 @ 11:11:43
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: sandra

Själv ska jag och familjen iväg och bowla. superskoj :D Kramar

2009-09-28 @ 11:57:45
URL: http://lillasana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0