Måndag

Godmorgon!
Måndag igen, men för mig kunde det varit vilken dag som hellst, men nu ska vi inte tänka så - bara fyra dagar kvar innan jag har långledigt.. Det blev en riktigt sovmorgon idag - enda till lite över 10 fick jag sova och det känns riktigt bra. Jag behövde sömnen och trots att jag drömde sjukt mycket - så känner jag mig ganska pigg.

Tanken var att jag skulle ha en lugn dag hemma denna måndag innan jobb eftersom jag vaknade så sent, men mamma hade glömt lite saker hemma som jag tänkte köra ut med till henne så jag sticker väl och tränar då också skulle jag tro - så kan jag ju ha en mysdag imorgon =)

Jag sitter och äter frukost nu och sedan tänkte jag summa igenom lite bloggar och sedan blir Ica i byn för lite handling innan det bär iväg till malmö och efter det Lund för jobb... En full dag med andra ord och jag är inte hemma förren vid 22-tiden ikväll. Dock ser det ut att bli ännu en dag med otroligt bra väder - riktigt sommarväder även om det kanske inte är fullt så varmt som mitt i sommaren - men ändå inte så att man behöver jacka eller långbyxor!

Vad ska ni göra idag?Kommentarer
Postat av: Y

Var i Lund är det du jobbar?

Kram

2009-09-21 @ 10:40:42
URL: http://johannablondie.blogg.se/
Postat av: Cornelia

man får tänka på pengarna. :) haha.

jag har svårt för att ha för mycket tid över. när jag är van vid ett högt tempo så känns det alltid väldigt konstigt om jag ha en ledig dag. hoppas du har haft en bra dag. kram

2009-09-21 @ 15:33:17
URL: http://tussitussilago.blogg.se/
Postat av: LYDIA

Gud kvinna, så snygga ben du har!

2009-09-23 @ 21:18:51
URL: http://lydiajosefine.blogg.se/
Postat av: LYDIA

Gud kvinna, så snygga ben du har!

2009-09-23 @ 21:18:53
URL: http://lydiajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0