Lördagen den 19/9

God lördagsmorgon på er!
Jag antar att de flesta av er sover så gott just nu, själv däremot sitter jag och äter frukost och ska snart dra in till jobb. Jag lyxar till denna frukosten lite med kräftmackor. Hur gott som helst och känna lite extra lyckigt!

Även idag dampar mitt öga och går inte att öppna fullt ut. Jag blir galen på detta! Det "släpper" på erftermiddagarna men är tillbaka på morgonen igen, jag fattar inte vad det är men jag hade samma sak förra året då jag var i Göteborg. Det skumma är att jag hade samma magproblem under den perioden som jag har nu.. Jaja, får väl se hur länge det fortsätter. Igår var iallafall första kvällen på kansk etvå veckor som jag inte behövde gå och lägga mig med de extrema magsmärtorna. Det är ju alltid något!

Vad ska ni göra denna lördag?Kommentarer
Postat av: sandra

usch, vad jobbigt.. hoppas det släpper med tiden!

Själv ska jag vara med en vän och vi ska kolla på fotboll sen ikv ska jag va med flera vänner :) Ha en bra dag på jobbet! Kramar

2009-09-19 @ 08:15:28
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jobbigt! hoppas det blir bättre snart! :) och hoppas jobbet går bra!

jag ska vara hemma och kurera mig! försöka plugga lite och kolla på massa avsnitt av hells kitchen och top chef :D

2009-09-19 @ 10:31:58
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Jenna

Lät gott med kräftmackor till frukost :) såg oxå till att lyxa till med något mumsigt när det är helg och allt! Brödet jag åt på bilden är något som vi fått av svärmor.. Så mer än så vet jag inte :)

2009-09-19 @ 11:06:49
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Billy

Jobbigt med både ögat och magproblem. Hoppas det blir bättre snart. Har själv magsmärtor som jag inte riktigt vet vad det beror på. Fick medicin för det för ett tag sedan, men jag tycker inte det gjorde någon större skillnad. så svårt att veta vad smärtorna beror påå..

2009-09-19 @ 16:38:24
URL: http://rubyred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0