Inspiration till måltid inför födelsedag!

Jo det är såhär att min lilla mamma fyller år på Söndag och det ska firas med en stor brunch här hemma mitt på dagen - MEN eftersom jag jobbar får inte jag delta och därför har jag tagit på mig uppgiften att fixa någon smarrig middag istället. Nu måste jag dock komma på något lite smålyxigt, gott, variendae och inte så vardaglig måltid och jag har ingen idé just nu. Ingen av er som skulle ha något förslag på en måltid jag kan tillaga? Alla tips är välkomna!

Det är så lätt att köra in sig i gamla mönster och rätter - man algar alltid samma och det känns inte alltis så kul, så nytänkande är vad jag behöver. Nytänkade med en massa massa ideér!

Tackar!


Kommentarer
Postat av: Hedvig

Nja, jag äter faktiskt inte så lite fett. Äter inte mycket lightprodukter tillexempel. Har alltid haft problem med magen, men vem vet, skulle säkert kunna vara bättre!

2009-09-04 @ 18:52:49
URL: http://myhealth.blogg.se/
Postat av: Y

Hm, jag kommer inte på något just nu, allt jag kan komma på är typ tacos, lax och klyftpotatis (mina favoriträtter). men hör av mig om jag får någon superidé!Svar:Jag går i behandling hos BUP. Går du på någon behandling?

2009-09-04 @ 19:08:37
URL: http://johannablondie.blogg.se/
Postat av: Jennie - Mitt liv som mig

Jag jobbar som elevassistent på en träningskola!

Kram

2009-09-04 @ 19:12:37
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: oda

om du vill göra något lite mer avancerat så kan du alltid göra sushi,.. dt är liiiite pilligt men gott är dt ju(:

2009-09-04 @ 22:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0