Fredagsplaner

Godmorgon!
Jag vaknade för inte så längesedan så jag har fått en god natts sömn idag kan man väl verkligen säga. Dock var det någon från The Studio som ringde och tvunget skulle boka in mig på en fotografering där och det vill inte jag, så jag tänker avboka det. Dock tog jag 18 november så det är lång tid kvar ^^ haha... men jag pallade evrkligen inte diskutera i det..

När jag vaknade idag ville inte mitt ena ögat öppnas helt. Det är helt svullet och går inte att få upp hela vägen - sååå fustrerande! Jag hoppas dock att det släpper allt eftersom under dagen..

Nu sitter jag och skriver ut CV och sedan ska jag äta frukost och efter det blir det en tur  till stan som gäller och sedan en rundtur i byn här hemma för att dela ut lite av dem till butiker. Så håll tummarna för mig! Men först blir det frukost om en stund och sedan ficka till Caramell.

Det ser ut att bli riktigt fint väder även idag, helt underbart med andra ord! Nog för att det är mer än mitten av September, men det märks inte på vädret! Igår gick jag i korta leggings och en hålig stickad tröja och det var jätteskönt väder. Helt underbart med andra ord!

Vad har ni för planer för idag?

Bild: Usa 2008

Kommentarer
Postat av: sanna

Låter som en bra dag! Jobbar du inte kvar på Ica längre?

Min dag skulle blivit bra, men det sket sig. Skulle ha tränat spinning klockan 12 och sedan gått och jobbat nio timmar (som jag tycker är jättekul och tjäna extrapengar) men vaknade upp med en toksvullen hals, feber etc så det sket sig...

2009-09-18 @ 10:48:39
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0