Entré


(Idag är det en betydligt blåare himmel man ser om man kollar upp i luften - inte ett moln sålångt ögat kan nå!)
Jag är nyss hemkommen från Entré där jag varit och shoppat lite och delat ut en del CV:n. Eller det blev inte så många, men några tycken iallafall vilket är bättre än inget ju. Gudars vad VARMT det är. Inga problem alls att vara ute i shorts och linne, hur weird är inte det nu mitt i/slutet av september?!Hem kom jag iallafall med ett söt linne och en stor lång stickad väst från H&M - aldrig fel, trots att jag höll på att Dö av värmeslag när jag åkte hem (satt i leggings och linne).. Om en stund ska jag ta mig ner till ICA, lämna mitt CV där och köpa jäst - för ikväll ska det göras Pizzor här hemma!

Jag fick en fråga om jag inte jobbade i affären längre och jodå det gör jag! Men med tanke på att jag inte trivs helt - så är det ju bra att försöka hitta något nytt.

Kommentarer
Postat av: Y

Jag har bara varit på Entré en gång, men jag tyckte inte att det var någon större hit. Men de hade åtminstonde god mat på mattorget :).

Ha en fin helg!

2009-09-18 @ 15:56:56
URL: http://johannablondie.blogg.se/
Postat av: LYDIA

OJ! Vad konstigt det känns att läsa att du går runt i shorts och linne när man själv nästan går runt i långkalsonger!! Vi hade bara 2 grader varmt i morse nämligen! :S :S (kan tilläggas att jag är från Umeå)... Skulle inte tacka nej till varmare väder här uppe haha

2009-09-18 @ 17:04:14
URL: http://lydiajosefine.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad kul att ni har så varmt! Här är det jättekallt! Som mest 10 grader idag ! Brr :(

2009-09-18 @ 17:32:29
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag hoppas du får något nytt ! :)

Trevlig helg på dig

2009-09-18 @ 18:42:15
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0